Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
metin2 kaydolamıyorum msn hatası
Metin2 kayıt olurken dikkat eposta adresiniz yanlış gorunuyor diye bir hata veriyorMetin2 kaydol msn sorununun cozumu oldukca basit
yapmanız gereken tek şey windowslivecom uzantılı bir adres almakO zaman msnyi kabul ediyor
metin2 kaydolurken msn kabul etmiyor
Metin2 kayıtta dikkat eposta adresiniz yanlış görünüyor sorunun çözümü oldukca basit
yapmanız gereken tek şey windowslivecom uzantılı bir adres almakO süre msnyi kabul ediyor *
metin2 kaydolamıyorum msn hatası
Metin2 kayıt olurken dikkat eposta adresiniz hatalı görünüyor diye bir hata veriyorMetin2 kaydol msn sorununun çözümü epeyce basit
yapmanız gereken tek şey windowslivecom uzantılı bir adres almakO süre msnyi kabul ediyor *
Cevap: Metin 2' ye Nasıl Kayıt Olunur?
Burayı Tıklayın
kullanıcı adı msn ve şifrenizi girip Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası nı okudum ve kabul ettim yazının yanındaki kutucuga tıklayıp kaydolun
Arkadaşlar metin2 kayıtta bir sistem hatası var galiba msn adresinizi girdiğinizde...
Metin2 Ye Uye Olurken Dikkat EPosta Adresiniz Yanlış Gorunuyor Hatası Cozumu
Metin2 Uye Olurken Dikkat EPosta Adresiniz Yanlış Gorunuyor Hatası
Eğer metin2'ye hotmail ile kayıt oluyorsanız sonunu windowslive ye cevirip oyle deneyin Windowslive mail adresinizi kabul edip onaylayacaktır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.