Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin2 Hakkında Herşey

Metin2 Hakkında Herşey
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
metin2 yardımmetin2 soru cevapmetin2 yeniler

oyma taş npcsi nerde,Oyma Taşı nasıl iksir yapılır,kırmızı bayrak HeukYong npcsi nerde,mavi barak npcsi HeukYong nerde,sarı bayrak npcsi HeukYong nerde,Oyma Taş itemleri eşyaları nelerdir,oyma taşı neyle takas ediyorlar,metin2 yardım,

Sevgili metin2 oyuncuları bu başlık altında metin2 ile ilgili sorularınızı ve sorunlarını bizlerle paylaşabilirsiniz

Ben bu gunlerde en cok merak edilen ve araştırılan konuyu anlatmakla başlamak isitiyorum

Oyma Taş

Oyma taşla ilgi bir cok soru var oyma taş ne işe yarar,nasıl iksir yapılır,hangi itemler alınır oyma taş npcsi nerde gibi metin2 ekibinden bu konuda detaylu bir acıklama yapılmadı yada ben gozden kacırdımGaliba sizin araştırmaya teşfik etmek istiyorlarimagesmetin2hakkindahersey5ae90592aa47egif

oyma taşla ilgili her detayı :wwwmetin2merin2oymatasnediroymatas117937 bu başlık altında anlattımıştımBunlara ek olarak

Oyma taş npcsi HeukYong nerde cıkar konusunda kesin bir bilgi vermemiştimHeukYong her bayrakta 2 koyde seyisin orda cıkarSeyisin yanından yukarı cıktığınızda Sura ya benzeyen bir kadındırOyma Taş ile Takas etmek istediği itemler ise şunlardır;

Altın Sudak Balığı Suşi
Sudak Balığı Suşi
Som Balığı Suşi
Mor İksir(Buyuk ve Orta)
Yeşil İksir(Buyuk ve Orta)
Kırmızı İksir(Buyuk ve Orta)
Mavi İksir(Buyuk ve Orta)
Dut
Gango Koku
Leylak
Tue Mantarı
Alp Gulu
Boş Şişe

Bunlara ek olarak bu kadar kıymetli olmasınında sebebi budur ejderha tanrı tılsımı yapması

Fakat her chara sadece 1 tane yapar

Eğer bir başka ejderha tanrısı tılsımı istiyorsanız, başka bir charınızla 1 adet oyma taş duşurup, onu cevirip sonrasında 1 adet Altın bar ile ejderha tılsımı alabilirsiniz

Not:Oyma taş dropları 15 mayıs 2019 de sona erecektir acele edin
imagesmetin2hakkindahersey5ae905942b597

858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt