Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meter Survivor'dan ayrıldı mı

Meter Survivor'dan ayrıldı mı
0
222

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesmetersurvivordanayrildimi5ad1c3f54cfe5

Survivor 2019 Unluler Gonulluler yarışmasında gonullu olarak katıldığı duyurulan Meter Mevsimler hakkında yarışmadan cekildiği yonunde soylenti cıktı

Twitter hesabından Merter Mevsimlerin Dominic'ten ayrıldığı yonunde paylaşımlarda bulunan tanerin soyledikleri şoyle

@3T1984
Şaka maka biryanada meteri dominic e goturduler Acunn com da resmini kaldırm

@3T1984
Lan manyak Meter milyonda bir gelir bu fırsat ve sen tutturdun beni aradın bunalimdayim Vucut gidecek nasıl yapacam den ve yarışmadan cıktın

@3T1984
Meteri dominik e kadar goturduler ve meteri bunalimdayim aclığa nasıl dayanacam vucudum gidecek diye yarışmadan cıkarmışlar aklını

@3T1984
Meter nasıl yaptın bu hatayı ? Cok pişman olacan be inanmıştım be 1 ci gelecektin neden boyle bir aptallik yaptın neden sozumu dinlemedin

@3T1984
Bu sene gonullulerden birini 1 ci getireceklerdi unluler 2 defa ust ustte gelemez Buyuk hata yaptın Meter 1 ci sen gelecektin nasıl cıkarsın