Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metabolizma Hızlandırıcı Zerdeçallı Nefis Soğan Kabak Çorbası (Klasik Çorbalara Rakip)

Hoş geldin! erensandaa tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Metabolizma Hızlandırıcı Zerdeçallı Nefis Soğan Kabak Çorbası (Klasik Çorbalara Rakip)
0
49

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
metabolizma-hizlandirici-zerdecalli-nefisss-sogan-kabak-corbasi-klasik-corbalara-rakip-1.jpg

Metabolizma Hızlandırıcı Zerdeçallı Nefis Soğan Kabak Çorbası (Klasik Çorbalara Rakip) Tanımı İçin Gereçler

• 2 adet orta büyüklükte kabak
  • 2 adet büyük uzunluk soğan
  • 1 – 2 adet kırmızı biber
  • 1 domates
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı zerdeçal
  • 1 limon suyu
  • 1 tutam dereotu ve maydanoz
  • Nane, tuz
  • (İsteğe bağlı pul biber)

Metabolizma Hızlandırıcı Zerdeçallı Nefis Soğan Kabak Çorbası (Klasik Çorbalara Rakip) Tanımı Yapılışı

1. Tüm materyalleri iri iri doğrayıp düdüklü tencereye koyun.
  2. Maydanoz, dereotu, baharatları limon suyunu ekleyin. (ben tuzu piştikten sonra atıyorum iyotu uçmasın diye).
  3. Düdüklü tencerede 15-20dk pişirin. (dereotu ve maydanozu piştikten sonra alıyorum blendera takılmasın diye).
  4. Sonra blenderla bızzzzzlatın. Hepsi bu kadar ????Şifa olsun herkese ????.

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt