Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mesut Yar nasıl zayıfladı

Mesut Yar nasıl zayıfladı
0
287

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Mesut Yar diyeti
Mesut Yar nasıl kilo verdi

Mesut Yar verdiği 40 kilonun sırrını şöyle açıkladı
Yak sistemi diye bir sistem denedim 21 dakikada sekiz kez 30 saniye fazla hızlı hareket etmeniz gerekiyor Koşu bandından 54 hızla iki dakika yürüyorsunuz İkinci dakikada hızı 108 ’e çıkarıp 30 saniye koşuyorsunuz Bunu sekiz kez yapmalı Peki niye? İlkel insanlar av olmamak için risk derhal derhal koşmaya başlıyordu Beyin de genetik olarak başınızın belada olduğunu sanıp yağlardan yakıyor Bunu bisiklete de uygulamanız muhtemel

Antakya ’ya gitmiştim Heybetli bir masada oturuyorduk Ben beyazmesut yar nasil zayifladi Antakya Biberi İle Zayıfladı! Mesut Yar Nasıl Zayıfladı Merak Edenlere!peynir ve domates, karşımdakiler tıka basa yiyordu Ve hepsi benden çok daha zayıftı “Kilonuzu nasıl koruyorsunuz? dedim “Ete limon sıkıyoruz, Antakya biberi yiyoruz dediler Yeşil ve sulu bir biber Acıyı fazla severim lakin ısırdığım anda acıdan ölüyordum Dilin damağın resmen şişiyor Ilk üç gün büyük acılar çektim Ama sonradan alıştım, 12 kilo daha verdim Bu biber, spor yapıyormuş gibi metabolizmayı hareketlendiriyor *

858,505Konular
982,779Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt