Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meryem Uzerli Muhteşem Yüzyıl Dizisine Geri Dönmüyor!

Hoş geldin! fatih.tepe tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Meryem Uzerli Muhteşem Yüzyıl Dizisine Geri Dönmüyor!
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Meryem Uzerli Müthiş Asır Dizisine Geri Dönmüyor! hürrem sultan diziden ayrıldı harikulade asır bitecekmi müthiş asır hürrem sultan Yorgunluk sendromu teşhisi konulan Meryem Uzerli, Star tv ekranlarının reyting rekoru kıran dizisi Muhteşem Yüzyıl da Hürrem sultan rakaterini canlandırıyordu Harikulade asır finale yaklaşırken herkesi şok eden bir kararla Meryem Uzerli dizi setini terk ederek yurt dışına gitti Şu sıralar ödül aldığı törenlerde dizi sürelerine isyan eden Harikulade Yüzyıl’ın Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli, pazar günü Berlin’e gidip dönmedi “Psikolojim bozuk, çare olacağım” diyen Uzerli, dönmesi için ikna edilmeye çalışılıyor Meryem Uzerli'nin diziye dönüp dönmeyeceği bellideğil sonucu ise hayranları ilgiyle bekliyor 1548620757 1548620757 meryemuzerlimuhtesemyuzyildizisinegeridonmuyor5c4e13d9c457dmeryemuzerlimuhtesemyuzyildizisinegeridonmuyor5c4e13d9c457d meryemuzerlimuhtesemyuzyildizisinegeridonmuyor5c4e13d9c457d Tüm dünyada 220 milyon seyirciye ulaşan birincil Türk dizisi olan “Müthiş Asır”ın geçen çarşamba duyuruları yapılan 100 bölümü ekrana gelmedi Fragramı yayınlanan bölümün Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli yüzünden yetişmediği ortaya çıktı Haftasonu sevgilisi Can Alev ile Bodrum tatilinde çıplak ayakla sahilde yürürken ve epeyce şen haliyle objektiflere takılan Uzerli, pazar günü setten habersiz Berlin’e ailesinin yanında gitti Yaptığı anlaşmada 3 haftada bir ailesini görme hakkı bulunan Uzerli, çekim için aradıklarında set ekibini şoke eden bir cevap verdi ‘Alman vatandaşıyım’ Psikolojisinin fazla çalışmaktan ve düzensiz set saatlerinden dolayı bozulduğunu ve bir kliniğe yatıp tedavi olacağını belirten Uzerli, İstanbul’a dönmeyeceğini söyledi Yapım şirketi Tim’s Production ne yapacağını şaşırdı Uzerli bir türlü Türkiye‘ye dönmesi için ikna edilemeyince 100 bölümün beceriksiz sahneleri de tamamlanamadı Kolaj bölüm yayınlamak zorunda kalan Star TV en büyük kazanç kaynağı olan dizinin yeni bölümü yayınlamadığı için en düşük 1 milyon dolar geliri kaybetti Uzerli gelmeyince çekimler durduruldu ve sete 1 hafta repo verildi İki ay önce sette “Ben mayıs ayında çeker giderim, buralarda durmam” dediği ifade edilen Uzerli’nin “Dönmezsen çok büyük dava açılır” sözüne de “Ben Alman vatandaşıyım, o anlaşma Türkiye’de geçerli” dediği öne sürüldü Uzerli’nin bölüm ücretinin geçen günlerde rekor bir zamla 35 bin TL’ye çıkarıldığı gündeme gelmişti Uzerli’nin dönmesini bekleyen yapım şirketi şimdilik sessiz kalmayı tercih ediyor Çözüm arıyorlar Elinde beceriksiz 1 bölüm olan Tim’s, bir yanlamasına da çözüm üretmeye, eğer dönmezse dizinin en sevilen başlıca karakterlerinden biri olan Uzerli’siz ne dek idare edebileceğinin formülünü arıyor Dizinin oyuncuları önceki gece bir mekanda buluşup durum değerlendirmesi yaptı öte yandan Uzerli’nin sigortacı sevgilisi iş adamı Can Ateş ile arasının da iyi olduğu ve bir ayrılığın yaşanmadığı açıklama edildi Uzerli: Psikolojik olarak yoruldum, hayat şiddet Son aylarda katıldığı ödül törenlerinde Uzerli, dizi sürelerine isyan etmiş ve “Uzun zamandır aynaya baktığımda Hürrem’i görüp, Meryem’i özlüyorum Bazen psikolojik olarak fazla yoruluyorum, bazen bu hayat hiç kolay yok Türkiye’de diziler çok uzun, bu da manyaklık! 100 dakika, 110 dakika, 120 dakika bir dizi Hayatta o kadar bir iş değil! Lütfen bütün kanallara söylüyorum, dizi sürelerini 60, 50, 45 dakikaya indirin Hepimiz mutlu olalım, çünkü ben hiç mutlu değilim!” demişti Uzerli, geçen hafta da instagram sayfasına “Bu hoş ülkedeki oyuncuların hakları için uğraş veriyorum Bu yüzden hatalı anlaşılmayı da, kendimi sevimsiz kılmayı da göze alıyorum Bu güzel ülkedeki oyuncuların hakları için mücadele veriyorum Bu yüzden hatalı anlaşılmayı da, kendimi sevimsiz kılmayı da göze alıyorum” diyerek aslında bu son durumun sinyalini de vermişti Uyruk id  

858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt