Merve sevi rolüne hastanede alıştı! 1548614325 1548614325 mervesevirolunehastanedealisti5c4dfab947679mervesevirolunehastanedealisti5c4dfab947679 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabermervesevi10ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg SHOW TV'DEKİ 'DOKTORLAR' DİZİSİNİN KADROSUNA BU SEZON TEZGÂHTAR HEKIM DUYGU OLARAK KATILAN MERVE SEVİ, DİZİ BAŞLAMADAN ÖNCE CERRAHLARI GÖZLEMLEMEK İÇİN AMELİYATA GİRMİŞ Doktorlar dizisinin yeni doktoru Merve Sevi, Habertürk'te Saba Tümer'in programında rolünü ne kadar ciddiye aldığını anlattı Sevi, 'Dizi başlamadan önce 2 tane reel ameliyata girdim Biri sezeryandı, biri de safra kesesi ameliyatı Hemşireye sormadık yani direk ameliyata girdim Dayanabildim ama sezeryandan sonradan doğurmaktan vazgeçiyorsunuz' dedi Diziye daha sonra dahil olduğu için hemencecik başarılı olamadığını ve zamanla rolün oturacağını düşünüyor Sevi'nin dizide en beğendiği ouuncu ise Kutsi olmuş: 'Onlar 2 yılda fazla oturtmuşlar Benim şu lahza 1 bölümde oynadığım asistan cerrah Duygu Hekimoğlu ile 3 bölümdeki oyunum fazla farklı Çünkü hemen başarılı olamadım Hekim gibi yürümek, doktor gibi bakmak lüzum Fakat ben mesela Kutsi'yi fazla beğendim Doktor o! Fazla acayip Benim rolümün de 3 bölümde oturduğunu düşünüyorum Lakin daha oturacak fazla şey var'
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.