Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merve Dizdar'dan Masumlar Apartmanı itirafı

Merve Dizdar'dan Masumlar Apartmanı itirafı
0
135

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Geçtiğimiz aylarda final yapan Paklar Apartmanı'nda 'Gülben' karakterine hayat veren ve performansıyla 47. Altın Kelebek'te 'En Âlâ Bayan Oyuncu' mükafatına layık görülen Merve Dizdar, katıldığı programla reyting rekorları kıran diziyle ilgili bir itirafta bulundu.

Dizdar, Ceyda Düvenci'nin sunduğu NTV ekranlarında yayınlanan Apayrı Sohbetler'e konuk oldu.

"Ehliyetimi bile dizi bitince aldım"

Bilinmeyenleri anlatan ünlü oyuncu, Ceyda Düvenci'nin "Psikolojik dayanak aldın mı?" sorusuna dikkat çeken bir karşılık verdi.

u_4631.jpg

"Dağılmışız"

Dizdar, "Tabii. Aldık. Bir gün konutta perdelerim kapalı oturuyorum, her vakit perdelerimi açarım güneş girsin, yapım beni alıncaya kadar o denli oturmuşum, gitmişim, Ezgi de ben de Birkan da hepimiz dağılmışız...

Hoppidi hoppidi gidemiyorsun ki sete! Ehliyetimi bile Günahsızlar Apartmanı'ndan sonra aldım. Arabayı aldım, garip bir özgürlük hissettim" sözlerini kullandı.

u_1137.jpg

Similar threads

Oyuncu Merve Dizdar, Ceyda Düvenci'nin programında boşandığı eşi Gürhan Altundaşar hakkında konuştu. HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR Masumlar Apartmanı dizisinde 'Gülben' karakterine hayat veren Merve Dizdar, Ceyda Düvenci'nin sunduğu NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler'e...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Paklar Apartmanı'nda Gülben karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu Merve Dizdar, 25 Haziran'da gerçekleştireceği doğum günü için takipçilerinden bağışta bulunmalarını istedi. 'Masumlar Apartmanı' dizisindeki performansıyla büyük bir kitleye sahip olan oyuncu Merve Dizdar,  doğum günü için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Paklar Apartmanı'nda Gülben karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu Merve Dizdar, oyuncu eşi Gürhan Altundaşar'ın doğum gününü Instagram hesabından kutladı. Kendisi üzere oyuncu olan eşi Gürhan Altundaşar'ın doğum gününü toplumsal medya hesabından kutlayan Merve Dizdar, doğal paylaşımlarıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Paklar Apartmanı'nda Gülben karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu Merve Dizdar'a eşi Gürhan Altundaşar'dan romantik yorum geldi. TRT 1'in rekortmen dizisi Paklar Apartmanı'nda Gülben karakterini oynayan Merve Dizdar, kapağı olduğu Elele mecmuasından yeni kareleri paylaşınca eşi Gürhan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Paklar Apartmanı'nda Gülben karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu Merve Dizdar, Elele mecmuasına özel röportaj verdi. TRT 1'in rekortmen dizisi Paklar Apartmanı'nda Gülben karakterini oynayan Merve Dizdar, Elele mecmuasına özel verdiği röportajda birtakım insanların bakış açısındaki rahatsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,556Konular
982,097Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt