Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merhabalar Bende Hamile Kalmak İstiyorum

Merhabalar Bende Hamile Kalmak İstiyorum
0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Merhabalar Bende Gebe Kalmak İstiyorum hamile kalmak istiyorum bende hamile kalmak istiyorum sonunda hamileyim melekler mekanı :laugh:merhabalar ben aranıza yeni katıldımbende bir an önce gebe kalmak isteyenlerdenim  

Similar threads

Gebe kalmak istiyorum nasıl hamile kalabilirim ? merhabalar hamile kalmak istiyorum oysa maalesef eşimin penisi içeride olunca boşalmıyor ve haricen boşalıyor ikimizde çocuk istiyoruz ne yapmalıyız?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
2019 yılında gebe kalmak istiyorum Kızlar melekler herkese selamlar benim ilk hamileliğim olacak ve 5 aydır evliyim Ben 2019 yılında hamle kalmak istiyorum araştırdım böyle çin takvimi vs ile hamilelikte doğacak bebeğin cinsiyeti biliniyormuş diye okudum Şimdi ben 17041990 doğumluyum ve ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
gebe kalmak istiyorum hamile kalanlar destek lütfen merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 29 yaşındayım 1 bçuk yıldır ewliyim son 5 aydır korunmuoruz yani eşim korunmuyorama demin bi gelişme değil doktora gittik eşim de ben de fakat sonuçlar gayet ii çıktıhatta doktor sizin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
ovulasyon testi kullanan varmı selam melekler ovulasyon testi kullanan varsa aranızda testin nasıl yapıldığını bana tarif edebilirmi bende gebe kalmak istiyorum sanırım bu testi uyumlu yaptığınızda gebe kalma şansı oluyormuş ovulasyon testi kullananların yorumlarını bekliyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Hamile kalmak için bir orgazm olmak gerekir mi? Merhaba ben 6 aylık evliyim orgazm olmuyorum ve bebek istiyorum Orgazm olmamam hamile kalmamı engellermi ? 84655 84655 hamilekalmakicinbirorgazmolmakgerekirmi5c50046336a8bhamilekalmakicinbirorgazmolmakgerekirmi5c50046336a8b 427 640...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,505Konular
982,698Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt