Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merhaba Hayat Dizisi Neden Bitti?

Hoş geldin! firat118 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Merhaba Hayat Dizisi Neden Bitti?
0
173

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Fox Tv ekranlarında izlediğim bir diziydi Merhaba Hayat Dun akşam tum beklentilerim boşa cıktı ve dizi yayınlanmadı Başrollerini Vahide Gordum, Yetkin Dikiciler ve daha pek cok başarılı oyuncunun paylaştığı dizi bugun anladım ki reyting canavarının son kurbanı olmuş

Başarılı bir performans sergileyen oyuncuların bir arada olduğu bu dizinin reytinglerini kim olctu bicti ve boyle bir karar alındı bilemiyorum ama final bolumu bile olmaması diziyi izleyen kesimi hayal kırıklığına uğrattığı bir gercek

Similar threads

Fox Tv ekranlarında izlediğim bir diziydi Merhaba Yaşam Dün akşam bütün beklentilerim boşuna çıktı ve dizi yayınlanmadı Başrollerini Vahide Gördüm, Yetkin Dikiciler ve daha o kadar fazla başarılı oyuncunun paylaştığı dizi bugün anladım oysa reyting canavarının son kurbanı olmuş Başarılı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Merhaba Hayat Dizisi Yayın Tarihi Merhaba Hayat Dizisi İlk Bolum Ne Zaman Ekranlarda iddialı bir dizi daha başlayacak Yakında Fox Tv'de yayına başlayacak olan Merhaba Hayat'ın ilk yayın tarihini buradan sizlerle paylaşacağız Adını Feriha Koydum dizisinden tanıdığımız Barış Kılıc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Merhaba Yaşam Oyuncuları kimler buyrun öğrenelim melekler Merhaba Yaşam Oyuncular Merhaba Hayat Dizi Oyuncuları Başrollerini, genç kızların sevgilisi Keremcem ve Vahide Gördüm'ün üstlendiği Marhaba Hayat dizisi oyuncuları kimler bu yazımızda defalarca birlikte öğreniyoruz Melek'ler Buyrun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Merhaba Yaşam Oyuncu Kadrosu listesi burada! Merhaba Yaşam Oyuncuları Merhaba Hayatın Oyuncu Kadrosu Başrollerini Vahide Gördüm ve Keremcem'in üstlendiği Merhaba Hayat dizisi oyunları hakkında bu sayfamızda sizlere merak edilen Merhaba Yaşam dizi oyuncu kadrosu listesi sunuyoruz Melek'ler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Beni Boyle Sev Dizisi Neden Yayınlanmadı? imagesbeniboylesevdizisinedenbaslamadi5aefc8ea85518 TRT'nin merakla beklenne dizisi Beni Boyle Sev 4 Şubat Pazartesi gunu başlayacaktı Diziyi izlemek icin TRT 1 kanalını acan izleyiciler ben de dahil bir surprizle karşılaştık Dizi yoktu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
858,505Konular
982,769Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt