Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meraklısına Face Sözleri kısa ve anlamlı

Meraklısına Face Sözleri kısa ve anlamlı
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Meraklısına Face Sözleri kısa ve anlamlı 1549102772 1549102772 meraklisinafacesozlerikisaveanlamli5c556eb8c35c0meraklisinafacesozlerikisaveanlamli5c556eb8c35c0 meraklisinafacesozlerikisaveanlamli5c556eb8c35c0 sen onun hayatında bir seçenek isen onun senin hayatında bir öncelik olmasına müsade etmebir yerden düşenin parçası bulunurda gönülden düşenin parçası bulunmazEski SevgiLinizin 'NasıLsın' Mesajı UmutLandırmasın Sizi Her KatiL ÖLdürdüğü Kisiyi Merak Eder senin için başkasıni terk eden gün kazanç başka biri içinde seni terk eder• Ah Şu SeviyoRum ayakLarı, aşkından öLüyorum yaLanLarı , ayrıLıqın ertesi qünü birini bulma çabaLaRı ; ) unutma oysa yalnız elde etmek hatalı yerde ve yanlış bir kalpte olmaktan iyidirbazen birincil görüşte bilirsin o senin kaderindir bazende bir ömür ararsın bulamazsinAşk diyip geçme ; O'da 3 Harfli o da çarpar ♥meraklisinafacesozlerikisaveanlamli5c556eb8c961falt Kırılαcαk fazla şey vαr şu hαyαttα Sevdiğime yαn gözle bαkαnın αğzı yüzü gibi ♥ Dudaklarında hangi alkolü barındırıyorsan; Gülüşün ayyaş ediyor beni Keşke bir cemre olsaydım da 'kalbine düşseydim sevgili Her gece sesinle uyaniyorum acaba gerimi geldi ? Perdeyi aralıyorum bir de bakıyorum oysa netice yeniden benzer , mahallenin köpeği ♥meraklisinafacesozlerikisaveanlamli5c556eb8c961falt ;) Wink ;) ikimiz de benzer şeyi seviyoruz sen beni bende kendimi seviyorumÇok Sigara İçiyosun Dedi Gözlerine Baktım Bir Sigara Daha Yaktım & ♥ Bir kızın içi hoş olsun , Gerisini Nivea,Avon,MaxFactor,Flormar,D​ove,MAC ne biliyim Ruby Rose halledermeraklisinafacesozlerikisaveanlamli5c556eb8c961falt Eğer İki Birey Arasında Kalıyorsanız; İkinciyi Seçin Çünkü Birinciyi Gerçekten Sevseydiniz, İkincisi Olmazdı Cesaretin varmı dikenli yolları aşıpta yanımda olmayaEğer varsa benimle sözüm var o dikenleri kalbime batırmayaCesaretin varmı gökyüzündeki yıldızların arkasına bakmayaEğer varsa benimde sözüm var her baktığın yıldızın arkasına Seni Seviyorum yazmayaCesaretin varmı sevgilim beni sonsuza kadar sevmeyeEğer varsa benimde sözüm var seninle Ölmeye Sonmu Bekliyorsunuz Bizden? Sonumuz ; İki ufak el, iki minik ayakolacak Ellerini tutup adım atmayı öğreteceğiz ♥ Cesedimi TemizLeyip Baştan YoLLuyorum Sana ! Üzerine Adımı Yazmadım Sen Beni SIRTIMDAN Tanırsın NasıLsa !! Parfüm sevmem ben, hiçte ihtiyaç duymadım Çünkü bana göre en güzel koku, Sevdiğine sarıldıktan daha sonra üzerinde kalan koku ALdatmayı beceremeyecek dek kabiliyetsiz yok, tenezzüL etmeyecek kadar tokum !  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt