melonkolik nickler melonkolik nickler kusur bulma nickleri eleştirme beni beğendiysen takdir et nicki beni beğendiysen takdir et melonkolik Sevmeye €ngel değil mesafeLer Geçici ßu ayrıLık ßir rüya farzet Sonunda galibiyet bizim oLacak Saßr€T *kaLßin kadar konuş!!! *senin içinde ßen ßitmiş oLsaydım ßenim içimde sen ya$ıyor oLmazdın!!: *ikimizde $a$kınız göte geLdi a$kımız * a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR *Seni seviyorum seslenmek beceri değildirÖnemli olan o kelimenin tüm sorumluluklarını alabilmek *sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS!''Bir yazan demiş ya''sen git aşk bana kalsın bende diorumkiBEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN! *ßizi satanLarı ßiz ßeLe$e veririz!!!! *Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Sonradan Seni Kim Tanır,yolun aCık oLsun git Allah’A Ismarladık *Bu alemde şekli ben koyar ben çizerim,Oyunu ben başlatır ben bitiririm işine gelmezse GAME OVER beee Güzelim *Kusur Bulma Beni Beğendiysen Takdir Et Hoşuna Gitmiyosam Kafana TaQma GüzeLim S eT!!! * ((( *aşk benm damarlarımda dolaşan etkiiiben aşık olmambnmki sadece etkiye tepkii!) ))) *ŞaNıM ŞöhretiM yoKKi, ParaM PuluM olsuN, Masada Bir Kadeh raKıM,YaNıMda seVdigiM, ÖleNe Dek iÇmezseM MeKaNıM ceHeNNeM olsuN **Önceden KaraNlıKtaN korKar rüzgardaN ürperirdiM!!!! Acilen ise rüzgar yoldasıM KaraNlıK sırdasıM oldu!!!! * SENİ SEVİYORUM SANA TAPIYORUM AĞIRBAŞLI INANMA CUNKU ATIYORUM! * Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar * Harcadınız Beni Artıq yeter,Her yeni Sevgili Daha da Beter,Teker Teker gelin ULan Teker teker Sizi Bana Sayıyla mı Verdilerr?? * popçu değiliz ancak sewgilimiz olsun! rockçı değiliz ama altımızda arabamız olsun!RAPçiyiz bıraknca kafamız gusel olsun!! * popçu değiliz oysa sewgilimiz olsun! rockçı değiliz ancak altımızda arabamız olsun!RAPçiyiz bıraknca kafamız gusel olsun!! * HİÇ KİMSE BAKİRE DEĞİLDİR, ÇÜNKÜ YAŞAM HEPİMİZİSİTİ!! * A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a değin saymaK we onu oLduğu Yerde Hatırlamamak! * Sen sev seni seveni dağda çoban olsa bile sevme katiyen seni sevmeyeni şu gördüğün Türkiye'de kral olsa bile * Ne seni hatırından çıkmak gibi bir çabam var, nede aşkını körükleyen bir rüzgar, ne seni görmeden durabilecek dek güçlüyüm nede seni kırmaya dayanacak bir kalbim var * Senin Sevgin Altın olsaydı ,Onu eritip içimde kan diye dolaştırırdım * sevgiyi taşımak yok hasreti sürüklemek kuvvet gülmeyi hatırından çıkmak değil ağlamaya alışmak şiddet yaşamak ölmek değil özleyip de görememek güç
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.