Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Melodika Notaları Caddelerde Ruzgar (Nilufer)

Melodika Notaları Caddelerde Ruzgar (Nilufer)
0
203

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Aşağıda Kayahan'ın sevilen ve yıllarca Nilufer'in guzel sesinden dinleidğimiz bestesi Caddeler Ruzgar Melodika notaları ile bu guzel şarkının sozlerini bulabilirsiniz

Caddelerde Ruzgar Melodika Notaları

2)mimimimifamimimimilamirerereremirerereremiredodo
dodoredodododoredosisisisidosisisisidosila
2)rerererelamirerererelasolfamimimifamidododoredosisisimi
miredosido–Tekrar Ses
la–Bitiş Ses

Caddelerde Ruzgar Şarkısının Sozleri

Caddelerde ruzgar aklımda aşk var
Gece yarısında eski yağmurlar
Şarkı soyluyorlar sessiz usulca
Ozlediğim şimdi cok uzaklarda

Deli dolu gunler hayat guzeldi
Kahkahalarıyla gunler gecerdi

Ellerim uzanmaz dokunamamki
Ozlediğim şimdi cok uzaklarda

O da ozluyormuş benim birtanem
Cok uşuyormuş ben olmayınca
Oyle yazıyor son mektubunda

O da ozluyormuş benim birtanem
Hep ağlıyormuş ben olmayınca
Oyle yazıyor son mektubunda

Similar threads

Caddelerde Ruzgar şarkısı notaları Nilufer Caddelerde Ruzgar akor,tab,nota imagesnilufercaddelerderuzgargitarnotasi5adaaea47559a Am caddelerde ruzgar aklımda aşk var Dm gece yarısında eski yağmurlar Am şarkı soyluyorlar sessiz usulca E ozlediğim şimdi cok uzaklarda Am deli dolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Caddelerde Ruzgar şarkısı Gitar Notaları mimimimifami mimimifami rerereremire rereremire dodododoredo dododoredo sisisisidosi sisisidosila Gitar akorları Caddelerde Ruzgar Am caddelerde ruzgar aklımda aşk var Dm gece yarısında eski yağmurlar Am şarkı soyluyorlar sessiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Sayfamızda Caddelerde Ruzgar Melodika notalaırnın hepsini bulabilirsinizKayahan'ın en guzel şarkılarından birtanesi olan ve Nilufer'in sesinden dinlemeye alışkın olduğumuz Caddelerde Ruzgar melodika notalarını sizlerle paylaşıyoruz Caddelerde Ruzgar Melodika Notaları 2) mi mi mi mi fa mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Caddelerde Ruzgar gitar tab Caddelerde Ruzgar gitar akorları Nilufer Caddelerde Ruzgar gitar notası Am caddelerde ruzgar aklımda aşk var Dm gece yarısında eski yağmurlar Am şarkı soyluyorlar sessiz usulca E ozlediğim şimdi cok uzaklarda Am deli dolu gunler hayat guzeldi Dm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Kolay Calınan Gitar Parcaları Kolay Gitar Notaları Sevdan Bir Ateş imageskolaygitarparcalar5ada3aa0c2c5b Caddelerde Ruzgar Am caddelerde ruzgar aklımda aşk var, Em gece yarısında eski yağmurlar, Am şarkı soyluyorlar sessiz usulca Em ozledim şimdi cok uzaklarda Am...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt