Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Melo Dovmeleri

Melo Dovmeleri
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Felipe Melo Dovmeleri

Felipe Melo Dovme Resimleri

İtalyan TMW magazine dergisi Felipe Melo ile yaptığı roportajda melonun dovmelerinin resimlerini yayınladı

Roportajda Turkiye'ye gidişin ve Galatasaray secimin? sorusuna Galatasray buyuk ve harika bir takım Bana iyi para oduyorlar, hatta Juventus'ta kazandığımdan daha fazla Sadece 6 ayda taraftarın idolu oldum cevabına karşılık Belki de Turkiyedeki ligin kalitesi İtalya'dan daha duşuksorusuna ise ;

Daha mı duşuk? Lig cok zorlu ve taraftarlar cılgın Rakipler bize karşı ellerinden gelenin %110'unu veriyor Ayrıca son İtalya şampiyonu ile Turkiye 2 si karşılaştı biliyorsun Trabzonspor'un Inter'e ne yaptığını gormedin mi?

yanıtını verdi

İşte TMW magazine dergisinde yayınlanan Melo dovmeleri

imagesmelodovmeleri5b04254bd5b93

imagesmelodovmeleri5b04254ce734b