Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Meleklerimize İsyan Sözleri

Meleklerimize İsyan Sözleri
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imize Isyan Sözleri 2019 2019 Isyan Sözleri Isyan ile ilgili sözler 2019 Isyan Sözleri 2019 Moraliniz fazla mu bozuk melekler ? Elinizd olsa dağı taşı delip geçecek bir halde misiniz? Yapmayın, hayat yine de yaşamaya değerinde Ancak haddini söylemek istediklerinize yollayabileceğiniz, face ya da msnden paylaşabileceğiniz çok sıkı mesajlar listeledik sizleremeleklerimizeisyansozleri20195c5578cd42292alt 1549105353 1549105353 meleklerimizeisyansozleri20195c5578cd74147meleklerimizeisyansozleri20195c5578cd74147 meleklerimizeisyansozleri20195c5578cd74147 Yağmur, mutluluğuma gölge devirmek için yağıyorsun aldırmıyorum Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten AğLıYoRuM :’( Hani insan aglamak ister, Gözlerinden ağıt gelmez !Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o süre vefat etmek isterde ECEL gelmez SeN GÜZEL BiR KızSıN LiseLi,BeN isE MERHAMET DuYguSu oLmaYaN BiR SeRSeRi,SeNiN eLinde EsKiSi GiBi kaLEm kağıT,BeniM VucüDuMda TIRAŞ BIÇAĞI izLeRi… Sevgiler sahte , halk müziği kahpe , hayatınız plan , Alayınız yalan !! Canımı Alsanda bedenimi Diri Diri Toprağa Koysanda, Bu isyanım Bitmez Sana Palavracı Sevgili!!! iSyankar gençLik Çık Aleme, Alem iSyankar gençLerin ardından! Sen Herzaman Kalbimde Bir umut Beynimde Bir kuralsın, Sen isyankar oLdupum Alemde Tek Duamsın Bebeğim Ne iSyanLarla Gider Bu Hayat Niçin Aşklarla Biter Bu yaşam Dünya Döndükçe Sesimi Duyacaksın Ayaklanma Yazılarımı Okucaksın! iSyanIm, iSyanIm Aşkı biLmeyen Sevgililere Sevipte Değerini biLmeyen Değersizlere isyanIm! Sakın alıkoyma Ellerimi üzerim Seni, akın bakma Gözlerime Bozarım Gözlerini, Sen Beni Kandırdın isyanım Sana Zalim Sevgili Ufak bir Mutluluğu Aldın Ellerimden, ben Sevmiştim Seni Harbiden! Bu isyanım Sana inceden… Senin Gibi Palavracı Olacağıma, Ölümüne isyankar Olurum Daha iyi… Allerimi alıkoyma, Artık değil karşında O saf Aşık bunu Unutme! Bundan Böyle isyanım Sana Yalancısın Bunu Anla hayatımda yapabildiğim En Hoş Şey Adına Ve Aşkına başkaldırmak isyankar Elde Etmek Sen Beni Bırakıp Gittiğinde Suskun Yüreğim ayaklanma Etmeyi Öğrendi Ben hayatı Sevsemde hayat beni Sevmiyor Bundan Böyle, Ben Susarak Hataı izlesemde Yaşam isyan Etmiş bana Bir Kere… isterdim mutlu olalım seninle isterdim her zaman doymuş dizgin yaşayalım hayatı birlikte, sen bırakıp gittin beni pat diye bire, hayatım ayaklanma oldu sözlerim duman oldu uzaktan olsanda seni sevmeyi kabullendirdim kalbime, yalan atsanda isyan etmemeyi öğretmeye çalışıyorum beynime ayaklanma Etsemde hayata, Sana Gelmez ayaklanma feryatlarım, ayaklanma Etsemde Sana Duymaz hayat isyanlarımı iSyanım Bu Yaşam Değil Güzelim isyanım Bu Aşka! Seni Severken hayatı Dinlemeyi öğrendim, Ayrılınca isyan Etmeyi Sevdim ben Ne Asi Aşklar Gördün Bu hayatta iSyanım oLMadı Yalnızca Sana, Ben Ne öLümLer Gördüm ayaklanma Etmedim Aşka! ayaklanma Etsem kimene ? ayaklanma Ettiğimin Umrunda Değilim Sanane ? Ne Sahte Sevgiler için Zaman geçirdim nede Zamanımı sahte Sevgililer için Harcadım! Bıraktım hayatı Senin Ellerine, isyanı Seçtim Haykırırım Her Gece… Karanlık Bir gecede elinde sigara geziyor karanlık sokaklarda isyankar Aşık emin Ağlaması inletiyor heryeri Sen Uzaklarda Mutlu ol Yalan Sözlerle, Ben ayaklanma Ederim Sana Aldandığım Günlere… insan ya aşık olmalı yada sevmeli, insan ya korku etmeli yada ayaklanma bayrağını çekmeli! değil kimseye isyanım, isyanım kendime nasıl kandım sana o tatlı sözlerine!!! Bizim Ellerimizde Arkadaş Nasırları Cekiyoruz Hergece Aşk Tasası Sana degil Sözlerim Alayınıza! Güzel oLsanda Laf dinlemez Bu gonuL, Çirkin Olsanda Sever Seni Gönlüm, Delikanlı Kalbimle geliyorum Sana isyanım Bu Aleme! Severken Gözümü kapadın, Ayrılırken Hayatıma Bir Noktada Sen patlattın, Helal olsun Sana Senin Gibi Yalancılara İsyanım Var isyanım Alayınıza Gitme Yanımdan Kal Bu Dunya Bana Sensiz Zindan Sözlerimi Dinlemeden gitme isyanim herkeze! Ne Sever Bu yürek Bir Daha Ne Kanar Senin Gibi yalancılara isyanım Sana Ulan isyanım Sana!! sana seni anlatamam ayaklanma edersin aşkı yeniden istemem ziyan edersin seninle vardım seninle soldum bir varlığım yokki muradım olsun:!!!!