Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meleklerimize çok güzel aşk mesajları

Meleklerimize çok güzel aşk mesajları
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imize fazla hoş aşk mesajları sevgilinize yada eşlerinize yazabileceğiniz en hoş aşk mesajları burada Bir kalp nelere yeterse, bir can bir canı ne değin severse bir damardan ne kadar çok kan geçerse, yaşam ölüme ne dek değerse, sen de benim için o kadar değerlisin Seni yıldızlara benzetiyorum onlar değin etkileyici,çekici ve güzelsin lakin aranızda tek ayrım var onlar milyonlarca sen bir tanesin Bugün mavi bulutları avucunuza mutluluğu baş ucunuza sevgimi de usulca kalbinize koyuyorum Güneş yalnızca sizin için doğsun sizi seviyorum! Sevgililer gününüz kutlu olsun Sabah seni izlemesi için bir melek yolladım peşinden lakin düşündüğümden de erken döndü Ne oldu dedim? Bir melek asla başka bir meleği izleyemezdedi Canım Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen her yağmur damlasını tutmaya çalış;tutabildiklerin senin sevgin, tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir Gözlerinde sevinç, aşk, sevgiyi gördüm Aşkım Hayatta iki kör tanıyorum ; 1'si senden başkasını görmeyen ben, 2'si beni göremeyen sen Bir Gün Cehennemde Karsılaşabiliriz Sen Kalp Hırsızı Olduğun için , Bense Tanrıyı Bırakıp Sana Taptığım için GÜNEŞİN BUZ TUTTUĞU YERDE BİR ALEV GÖRÜRSEN O BİL ANCAK YALNIZ VE YALNIZ SENİN İÇİN YANAN KALBİMDİR Dünyadaki en güzel şeyi sana atamak isterdim ama seni sana veremem oysa ? millet kırmızı güllerin gerisinde koşarken ayakları aşağıda ezilen papatyaların farkına bile varmazlar Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur En sürekli aşk karşılığı olmayan aşktır Bir delinin seni öpmesine izin ver ,lakin bir öpücüğün seni delirtmesine izin verme Halk hep birilerinin peşinden koşarlar, fakat dönüpte kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar Nice insanlar gördüm kalpleri bomboş lakin mutlu, fazla eksik insanlar gördüm kalpleri sevgiyle batmış ama aşk ateşiyle yanıp kavrulan, acıklı ve mutsuz! Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil günesin çıktığı süre kaybolan buğulu camlara yazardım Gökyüzündeki tüm yıldızları toplasan bir tek sen etmez, ama bir tek sen hepsine bedelsin Aşk Çoraba Benzer ; Çifttir ve birbirine uymalıdır Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptiÇünkü sen benim için tekrar tekrar tektin Eğer geceler seni düşündüğüm değin uzun olsaydı katiyen sabahtan olmazdı Sen gözlerimde bir damla ağıt olsaydın seni kaybetmemek için ömür boyu ağlamazdım!!! Aşkımızın suya düşeceğini bilseydim , balık olurdum Hayatta üç şeyi sevdim Seni, Kalbimi, Ümit Etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Ümit etmeyi sevdim, şayet seversin diye Seni Sevdiğim dek ibadet etseydim ; cennette köşküm olurdu Rüzgarın kemanini çaldığı ve damlaların pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğin tüm güzellikler senin olsun Tek başıma değilim ben ve ümitsiz aşkım var GECEYE İNAT GÜN AĞARMAKTA, AĞACA İNAT DAL ÇOĞALMAKTA,ÖLÜME İNAT AHALI ÇOĞALMAKTA, BENSE SANA İNAT SENİ SEVMEKTEYİM İNAT BU YA HEPTE SEVECEĞİM RÜZGAR ALABİLDİĞİNE HIRÇIN, YAĞMUR ALABİLDİĞİNE İNATÇI ,YÜREĞİN İSE ONLARA İNAT YARI BİR LİMAN TIPKI GÖZLERİNDEKİ RAHATLIK GİBİ Böyle basit bir dünyada sen benim için çok özelsin AŞK:GÜLÜ DİKENİYLE AVUÇLAMAYA BENZER ELLERİN KAN İÇİNDE KALIR LAKIN DİKENLERİN HESABINI GÜLDEN SORAMAZSIN Eğer aşkta hoş bir an varsa oda başkalarını yeniden çıkartan o yüreğin benim için kan ağladığı zamandır Ne ırk tanıdım yıldızlar gibiydiler hepsi göklerdeydi parlıyordu fakat ben seni güneşi seçtim bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim Nasıl ancak uzaktaki yıldız parlak gelirse insana,uzakta olduğun için tutkunum sana! hani en hoş aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, bir yaprak olsaydı bütün ormanları, bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana tahsis etmek isterdim Fakat, yalnızca seni seven kalbimi verebiliyorum Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım Önce düştüğümde kalkmayı,sonra aleve dokunduğumda acıyı,sevmeyi öğrendim,sevilmeyi her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim ! Bir gül edinmek isterdim niçin mi? beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için Hayata niye geldim diye düşünmeye başlamıştım 19umdan daha sonra seninle tanışınca anladım dünyaya geliş sebebimi BEN SENİNLE SONSUZDAN GELEN İKİ IŞIN OLUP İNCE KENARLI MERCEĞİN ODAK NOKTASINDAN KESİŞEBİLME İHTİMALİNİ SEVDİM SESİNE MEVSİMLERİN EĞİLDİĞİ, GÖZLERİNE BAHARIN AĞLADIĞI,AĞLAR GİBİ GÜLMENİ,DOKUNUŞLAR GÜLECEK GİBİ DURAN YÜZÜNÜ ÖZLEDİM ACI VE ÜZÜNTÜ BİR YILDIZ DEĞIN UZAK, SEVINÇ GÖZBEBEĞİN DEĞIN YAKIN OLSUN UMUTLARIN GERÇEK, GERÇEKLERİN MUTLULUK, MUTLULUKLARIN SONSUZ OLSUN DÜNDE, BUGÜNDE, YARINDA, YÜREĞİN KADAR YANINDAYIM KENDİNİ YALNIZ HİSSETTİĞİNDE ELİNİ KALBİNE KOY; BEN DEFALARCA ORDAYIM Sen sahra çöllerinde bir gül olsan seni kurutmamak için göz yaşlarımla sulardım seni AŞK BİTTİKTEN DAHA SONRA ARKADAŞ KALALIM DEDİLER GÜLE BAŞKA ISIM VERSEN ÖBÜR KOKAR MI ??? VE TANRI İNSANLARA SEVMEYİ ÖĞRETTİ İNSANLARDA BİRBİRLERİNE ACI ÇEKTİRMEYİ AY IŞIĞININ AYDINLATTIĞI BİR KUMSALA UFAK BİR DAL PARÇASIYLA SENİ SEVİYORUM YAZMAK İSTERDİM FAKAT SEN HIRÇIN BİR DALGA OLUP SİLERSİN DİYE YAZMAKTAN KORKTUM ALIP KIRSALAR KALEMİMİ KANIMLA YAZARIM SENİ SEVDİĞİMİ En büyük okyanusta bir su damlası olmak, uçsuz bucaksız sahilde bir kum tanesi elde etmek ama en önemlisi milyonlarca insanın içinden senin sevgilin almak Her yağmur damlası seni seviyorum seslenmek olsaydı her yeri sel götürürdü KÜL OLMUŞ ALEV YANAR MI? BUZ TUTMUŞ SU AKAR MI? BU GÖZLER SENİ SEVDİ BAŞKASINA BAKAR MI Bir yudum sevinç, Peşinden koşuyorum, ne olacak halim bilmiyorum, Sevmişim seni bir kere, Doyamadan gidiyorum  

858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt