meleğim 1549075535 1549075535 melegim5c5504546c4bamelegim5c5504546c4ba http:img377imageshackusimg3772592bshn4gif Tek korkum yapayalnız kalmak yani sensiz…Sen yokken içim acıyorKorkularım oluyor düşmanım… Varlıgını iyi anlamak,yanımda oldugunu hissetmek yetiyor galibiyete … Yeniyorum korkularımı endişelerimi … ‘’İyi fakat varsın sevdigim ve iyi ki benimlesin’’ Seni yazarken satırlar kıskanıyor sevgimiKelimeler hayran kalıyor duygularıma… Düğümleri,bilmeceleri tek tek çözüyorum seninle… Sen açıyorsun bütün yollarımıBiliyorum ancak geçtigimiz bu en hoş yolun sonunu birlikte görecegizİşte ozaman bitecek içimizdeki hasretVuslatı birlikte yaşayacagız… Paylaşacagız baki mutluluguHer sözün rahat veriyor hayatıma Ara Sıra suskunlugun bile en hoş yanıt oluyor sorularıma Büyüyorsun içimde ve seni kendimle bile paylaşamıyorum Sevgimizin önüne geçebilecek dek büyük bir engel göremiyorum Biliyorsun ancak kalbim seninle ‘’Sen nerede olursan ol benimlesin’’ Ve o hoş kalbinde eminim her şartta benim yanımda Ben kendimle bile paylaşamıyorum seniSende benden başkasıyla paylaşma kalbini… Açma kimseye görmesinler,bilmesinler kalbinin güzelliklerini… Hitabe kimseyle tatlı dilin yalnızca ‘’Melegim’’ demeye dönsün Sus bana bile söyleme duygularını … Çünkü … ‘’Sen benim suskunlugunda cevaplarımı buldugumsun…’’