Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mehmetçiğe süper araçlar geliyor

Mehmetçiğe süper araçlar geliyor
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Mehmetçiğe süper araçlar geliyor Kara unsurlarının lojistik gücü, en ileri teknolojilere sahip modern araç ve gereçlerle yardım edilecek Son yılların en büyük boyutlu askeri vasıta ihalesinde düğmeye bastı Bu sayede Türk Silahlı Kuvvetlerinin mevcut lojistik yapısına büyük şiddet kazandırılırken, ilgili birimlerin terörle mücadelesi de daha etkin olarak yapılacak TSK'nın uzun vadeli ihtiyacı doğrultusunda tedariki planlanan toplam 1411 adetlik askeri vasıta alımına yönelik ilk adım, Savunma Sanayii Müsteşarlığınca hafta içinde duyuru edilerek birincil adım atılmış oldu Bu kapsamda zırhlı araçlar iki farklı proje kapsamında tedarik edilecek Buna kadar, özel maksatlı strateji tekerlekli zırhlı araç grubu zarfında, 54 adet komuta, 108 adet algılayıcı, 36 adet radar, 108 adet yardım, 30 adet KBRN (kimyasal, biyoloji ile ilgili, radyolojik, nükleer) keşif arabulucu, silah taşımacı vasıta projeleri dahilinde ise; 344 adet Milan taşıyıcı, 229 adet bomba atar taşıyıcı, 350 adet Tow taşıyıcı ile 152 adet de orta menzilli tanksavar füze sistemi taşıyıcı araç alınacak Programa kadar, laf konusu vasıta ihalesinde yeterli görülen savunma sanayi şirketleri teklife çağrı dosyalarını 18 Mart 2008 tarihine dek Savunma Sanayii Müsteşarlığına iletebilecekler IŞYERI PORTFÖYÜ OLUŞTURULDU Savunma Sanayii Müsteşarlığı kadar konuya ilişkin yapılan ihale duyurusunda, Ekim 2006Haziran 2007 tarihleri aralarında gerçekleştirilen yapılabilirlik çalışması sonuçlarına tarafından yayımlanan projelerin teklife çağrı dosyası, BMCS Sanayi ve ticaret AŞ, FNSS Savunma Sistemleri AŞ, Hema Endüstri AŞ, Nurol Makina ve Sanayi AŞ, OTOKAR Otobüs Karoseri Sanayi AŞ ve UzelŞınlak Savunma Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ göre alınabilecek AA  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt