Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mehmet Yüksel Kimdir, Hayatı

Mehmet Yüksel Kimdir, Hayatı
0
156

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Mehmet Yüksel Biyografisi
Mehmet Yüksel Özgeçmişi
Mehmet Yüksel hakkında bilgi
Mehmet Yüksel Hayatı

Mehmet Yüksel (1955 )

Mehmet Yüksel, 25 Ocak 1955'te Denizli Babadağ'da doğdu Babasının adı Mustafa, annesinin adı Melahat'tır Meslek Adamı; Gazi Üniversitesi İktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Yüksek Okulu'nu bitirdi

Ticaretle uğraştı İmar ve İskân Bakanlığı İzmir İl İmar Müdürlüğü'nde bir vakit ulus personeli olarak tahsis yaptı Devlet memurluğundan ayrılarak ticari hayata geri döndü

Denizli Belediye Meclis Üyeliği ve Başkan Danışmanlığı görevlerinde bulundu

TOBB Genel Kurul Delegeliği, Ticaret Odaları Konsey Üyeliği, TOBB temsilcisi olarak TSE Teknik Komite Üyeliğinde ve KOBİ Teknik Komitesi'nde görev aldı

Denizli Ticaret Odası Meclis Üyeliği, Oda Yönetim Kurulu Başkanvekilliği, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı ve TOBB'da Yüksek Disiplin Kurulu Başkanlığı yaptı Orta düzeyde İngilizce haberdar olan Yüksel, evli ve 1 çocuk babasıdır *

Similar threads

Zahir Kandaşoğlu chp, Zahir Kandaşoğlu biyografi, Zahir Kandaşoğlu Hakkında Data Zahir KANDAŞOĞLU Kimdir Özgeşmişi 1962 yılında Van ’da doğdum Evli iki çocuk babasıyım Eğitim hayatımı sırası ile;Van Çiçekli beldesi ilk okulu,Edremit Ortaokulu ve meslek lisesi ile tamamladım Askerlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Sadık Badak biyografisi Sadık Badak hakkında bilgi Sadık Badak hayatı Sadık Badak, 10 Şubat 1955'te Burdur'da doğdu Babasının adı Mehmet Tahir, annesinin adı Zehra'dır Parasal Müşavir, Idareci ve Iş Adamı; Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi 19801995 Yılları arasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Mehmet Başarı Çağlayan Hakkında Data, Mehmet Galibiyet Çağlayan Kimdir, Mehmet Galibiyet Çağlayan Biyografisi Mehmet Galibiyet Çağlayan 1957 yılında Muş ’ta doğan Zafer ÇAĞLAYAN, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Alet Mühendisliği bölümünden 1980 yılında mezun oldu Benzer yıl iş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Ümit Özgümüş biyografi, Ümit Özgümüş Hayatı, Ümit Özgümüş Hakkında Data 1956 yılında Adana ’da doğdu Adana Erkek Lisesi mezunu olan Ümit Özgümüş, 1977 yılında, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Idari Bilimler Fakültesi ’nden ayrılarak iş hayatına atıldı Özgümüş Döküm Sanayi AŞ ’nin Idare...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Mehmet Erdoğan Biyografisi, Mehmet Erdoğan Kimdir, Mehmet Erdoğan Hakkında Veri Mehmet Erdoğan, 30 Ekim 1956 yılında Adıyaman Besni'de doğdu Babasının adı Hasan, annesinin adı Zeynep'tir Iş Adamı; AÜ İktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi'ni bitirdi Gaziantep MÜSİAD Şube Başkanlığı, Gaziantep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,505Konular
982,713Mesajlar
33,055Kullanıcılar
MustafaincbySon üye
Üst Alt