Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mehmet Müezzinoğlu Kimdir, Hayatı

Mehmet Müezzinoğlu Kimdir, Hayatı
0
161

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Mehmet Müezzinoğlu hakkında data
Mehmet Müezzinoğlu yaşam öyküsü

Mehmet Müezzinoğlu, 9 Ocak 1955'te Gümülcine'de doğdu Babasının adı Ali, annesinin adı Fatma'dır Tıp Doktoru; 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni bitirdi

İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde İç Hastalıkları ihtisası yaptı Avcılar'da bulunan özel bir hastanenin kurucusudur

Avcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Batı Trakya Eğitim Kültür Vakfı ve Balkan Medeniyeti Derneği Kurucu Üyesi; Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Üyesi Orta düzeyde Yunanca, İngilizce ve Arapça bilen Müezzinoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır

22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde AKP'den İstanbul milletvekili seçilmiştir *

Similar threads

Mehmet Müezzinoğlu Hakkında Data 9 Ocak 1955'te Gümülcine'de doğan Mehmet Müezzinoğlu 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni bitirdi İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde İç Hastalıkları ihtisası yaptı Orta düzeyde Yunanca, İngilizce ve Arapça haberdar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Nusret Bayraktar, Nusret Bayraktar Kimdir, Nusret Bayraktar Biyografisi, Nusret Bayraktar Hakkında Bilgi NUSRET BAYRAKTAR ÖZGEÇMİŞ Nusret Bayraktar, 1 Ocak 1951'de Rize Ardeşen'de doğdu Babasının adı Mehmet, annesinin adı Fatma'dır Alet Mühendisi, Sanayici ve Iş Adamı; Yıldız Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Mehmet Şandır kimdir MHP Mehmet Şandır hayatı, Mehmet Şandır biyografisi Mehmet Şandır, 1947'de Kantara'da doğdu Babasının adı Hasan, annesinin adı Atika'dır Orman Yüksek Mühendisi; İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi'ni bitirdi Orman Bakanlığı ile Gümrük ve Tekel Bakanlığı'nda Kontroller...
Cevaplar
0
Görüntüleme
280
Öznur Çalık Yaşam Öyküsü, Öznur Çalık 1 Ocak 1965 yılında Malatya Pütürge'de doğdu Babasının adı Halit, annesinin adı Makbule'dir Eczacı; Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ni bitirdi Serbest eczacı olarak çalıştı Malatya Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Yardımseverler Derneği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Fatoş Gürkan hakkında bilgi Fatoş Gürkan biyografi 1 Ocak 1966'da Adana İli Karaisalı İlçesi Çevlik Köyü'nde doğdu Babasının adı Yusuf, annesinin adı Fatma'dır Avukat; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi Serbest avukat olarak çalıştı TEMA Vakfı, Türk Hukuk Enstitüsü ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt