Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil: ''Maskemi çıkarmıyorum artık çok korkuyorum"

Hoş geldin! xjeroxs1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil: ''Maskemi çıkarmıyorum artık çok korkuyorum"
0
31

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
mYNdH_1619692703_4916.jpg

Nergis Kumbasar'ın 24 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, koronadan artık çok korktuğu için maskeyi çıkarmadığını

Eski eşi Nergis Kumbasar'dan Yasmin adında bir kızı olan şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Bebek'te objektiflere yansıdı. Maske nedeniyle zor tanınan Erbil, "Tanıyamadınız dimi? Maske hayat kurtarıyor" deyip muhabirlere takıldı. Korktuğu için artık maskesini çıkarmadığını söyleyen Yasmin Erbil, 18 günlük kapanmadan dolayı moralinin olmadığını söylerken "Ben 24 yaşındayım, iki yılım gitti, çöp" ifadesini kullandı.

Babası Ali Erbil'in sağlığı için de, "Babam artık çok daha iyi. Arkadaşlarıyla falanda görüşüyor. En son tatile Antalya'ya gitti, hatta havuza girdi. Maşallahı var yani çok şükür" dedi. 

Hbwoh_1619692817_6335.jpg

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt