Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Medyadaki unutulmayan gaflar

Medyadaki unutulmayan gaflar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Paşa: Tıpkı sizin dediğiniz gibi diyorum sayın Cevizoğlu
Hulki Cevizoğlu: Ben bir şey demedim ama,sizin dediğinizi söyledim

Passaparolada bir elemana soru Metin Uca: Stanley Kubrick'in yerine getirmek istediği fakat Steven Spielberg'in tamamladığı filmY?
Yarışan: Yurassin park

VJ Bülent: Evet şu lahza yanımızda Alparslan Bey var, birazcık kendinizi tanıtır mısınız Alparslan Bey?
Alparslan Bey(!): Ben Özhan Canaydın, GS Başkanıyım

Ntv spikeri: Bağdat'a, Kâinat Haber Ajansı Muhabiri'ne bağlanıyoruz,Alo
İHA Muhabiri: İHA kardeşim İHA (Telefonu kapatır)
(5dk Sonradan) NTV Spikeri: Hemen Bağdat'a Âlem Haber Ajansı Muhabiri'nebağlanıyoruz Bağdat'ta olanları anlatır mısınız sn ?
CHA Muhabiri: Ben Bağdat'ın 25 kilometre dışındayım Burası bir sanayi merkezi sayılabilir Bağdat'a gidip ulaşmak çok kuvvet oluyor Neler oluyor bütün bilmiyorum!

MABirand: Burçun, Bağdat'da durum nedir? Bombardıman sürüyor mu?
Burçun: MABirand MAALESEF topa tutma 15 dakika önce sona erdi

Metin Uca: C harfindeyiz, soyadı Koray olan ve Temmuz 2000'de kaybettiğimiz meşhur sunucumuz?
Yarışan: Ceyda!

Metin Uca: Tatlı Kaçıklar, Çiçek Taksi gibi dizilerde oynayan Erol isimli Türk Tiyatrosunun kayda değer isminin soyadı?
Aynı Yarışmacı: Gani!

Deja Vu oldum zannettim Murat Kosova

Bağdat'a yapılan hava saldırısında 4 ölü öldüCnnTürk'te gün içindeki gelişmelerin listelendiği programda

Bursaspor'un 5 maçta iki bozgun 3 yenilgisi var İlker Yasin

Dokunuşu vuruşu şut orta karışımı vuruş şutu Şansal Büyüka

Mete beni duyuyorsa duymadan da konusabilirCan Ataklı (Sen devam et Mete, biz seni dinliyoruzaramak istiyor)

Turgay Şeren: Manchester da az takım yok, bir adam var onlarda Nisteroç mu ne?
Sunucu: Van Nistelrooy!
Turgay seren: He, o ne biçim bir şey pek yaa

Bir hafta, yani 15 gün sonra Trt ekranlarındaDeportivo Real Sociadad maçını sunan Trt spikeri

İnsan insan gibi olduğu, insanın ara sıra hayvan gibi olduğu, yani o şey hayvanlar yırtıcı hayvanlarİbrahim Tatlıses (resim sergisinde bir resmi yorumluyor)

Rize'de öğlen saatlerinde başlayan yağmur maçtan kısa bir zaman önce kesildi, daha sonra da durdu Tansu Polatkan

Saddam ölü, veya hala yaşıyorDefne Samyeli

Metin Uca: İstanbul aşığı ünlü şairimiz, Y?
Seçkin Piriler: Yasar Nuri

Memoli: Çabuk bırakın o bebeği!
Adam: O niye o?

Metin Uca: Mevlana'nın tarikatından olup dönenlere ne denir, s1,s2? Yarışan: Semaver!
Muhabir: Hangi dalda ödül vereceksiniz?
Mustafa Topaloğlu: Hangi dal bilmiyorum, dallar iyidir,ağacın dalları yere eğilir

Sunucu: Hilal hanım, takip mesafesi nedir peki?
Hilal Cebeci: Peşine Düşüp Takip mesafesi şey, derhal mesela ben şu lahza 40 km hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 km olmalıdır
Spiker: Bu durumda İstanbulAnkara yolunda sadece 13 vasıta olabilir!

alıntı
*

858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt