Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB'den müjde: Öğretmenlere yüzde 50 konaklama indirimi
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den binlerce öğretmeni sevindirecek müjde geldi.
Öğretmenlerin zorlanmaması ve öğretmenevlerinde rahat kalmalarını isteyen Özer, bu mevzu hakkında ayrıntılandırma yaptı.
Konuya ait ayrıntıları merak edenler, "Öğretmenevi konaklama fiyatları ne kadar 2022...
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaptığı yazılı açıklamada "Öğretmenlerimizin istekleri ortasında öğretmenevlerinden başka kamu işçisinden daha yüksek bir indirimle faydalanmak yer alıyordu. Bu tarafta yeni bir adım attık. Düzenlemeye ait yazıyı vilayetlerimize gönderdik. Bugünden itibaren...
Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 15-19 Kasım tarihleri ortasındaki ara tatilde öğretmenlerin okullara gitmeyip idari müsaadeli sayılacaklarını belirterek ''Öğretmenlerimize mesleksel gelişim eğitimini uzaktan eğitim halinde vereceğiz'' dedi.
Orta tatilde öğretmenlere mesleksel gelişim...
Okullar Ne Vakit Açılacak
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakanlıkça başlatılan okul öncesi eğitim seferberliği kapsamında 1.400 anaokulu ve 10 bin ana sınıfı için hazırlanan eğitim malzemesi ve donatım materyallerini taşıyan tırları uğurladı.
Elmadağ Hasanoğlan Ders Aletleri Üretim...
Öğretmenlik Meslek Kanunu, kariyer mesleği haline getirilmesini öngören, adaylık döneminden sonra; ‘öğretmen', ‘uzman öğretmen' ve ‘başöğretmen' olarak üç kariyer basamağına ayrılan bir kanun teklifi. Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi'nin birinci maddesi TBMM Genel Kurulu'nda kabul...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.