Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MEB LGS Sonuçları İçin Tarih Verdi! 2022 LGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

MEB LGS Sonuçları İçin Tarih Verdi! 2022 LGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
0
113

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Milyonlarca öğrencinin hayalindeki liseyi kazanmak için katıldığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 5 Haziran tarihinde yapıldı. İki oturum formunda yapılan imtihanın akabinde öğrenciler ve veliler heyecanlı bekleyişe başladı. İmtihan sonrasında yayınlanan karşılık anahtarı ile tahmini olarak sonuçlarını hesaplayan öğrenciler, sonuçların resmi olarak duyurulacağı tarihi araştırmaya başladı. Pekala 2022 LGS sonuçları ne vakit açıklanacak?

Sınavın üzerinden 10 gün geçerken öğrenciler ve velilerin sonuçlar için araştırmaları sürüyor. 8. sınıf öğrencilerinin iştiraki ile merkezi olarak yapılan imtihandan elde edilecek sonuçlara nazaran liselere geçilecek. Ulusal Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacak olan sonuçlar için tarih ise muhakkak oldu.

2022 LGS Sonuçları Ne Vakit Açıklanacak?

LGS souçları, Ulusal Eğitim Bakanlığı tarafından 30 Haziran 2022 tarihinde “www.meb.gov.tr” internet adresi üzerinden duyurulacak. İmtihan sonuçları evrakları ise öğrencilere posta yoluyla gönderilmeyecek.

Similar threads

Geçtiğimiz Pazar günü milyonlarca öğrencinin iştiraki ile gerçekleştirilen Liseye Geçiş İmtihanı (LGS) sonuçlarının ne vakit açıklanacağı merak edilen mevzulardan birisi. Ulusal Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan imtihan akabinde sonuçların hangi tarihte açıklanacağı duyuruldu. Pekala Liseye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Ulusal Eğitim Bakanlığınca (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 6 Haziran'da yapılan merkezi imtihanın sonuçları açıklandı. Adaylar, imtihan sonuçlarını "meb.gov.tr" adresinden öğrenebilecek. MEB, geçen yıl olduğu üzere bu yıl da LGS imtihan sonuçları ile "Merkezi İmtihan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
LGS sınavı sonuçlarına nasıl bakılır? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 6 Haziran'da yapılan merkezî sınavın sonuçları açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarını "meb.gov.tr" adresinden öğrenebilecek. 8 sınıf sınav sonuçları nereden bakılır? LGS SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR? Adaylar LGS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
6 Haziran tarihinde gerçekleştirilen Liselere Giriş Sınavı'na (LGS) katılan öğrenciler, tercihlerini yaptılar ve sonuçlarını bekliyorlar. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen sınav, bazı tartışmalara neden olmuştu. Bazı kesimler sınav sorularının çok zor olduğunu, bazı soruların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Türkiye genelinde milyonlarca öğrencinin hayalindeki üniversiteyi kazanmak için çalıştığı Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Yükseköğretim Kurumları İmtihanı (YKS) 18 ve 19 Haziran tarihleri arasında ÖSYM tarafından gerçekleştirildi. ÖSYM YKS soru kitapçıklarını ve karşılıklarını yayınlamasının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt