Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Meb 10 bin yeni kadro daha açacak

Hoş geldin! baates tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Meb 10 bin yeni kadro daha açacak
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Meb 10 bin yeni kadro daha açacak ağustos öğretmen kadroları Ulusal Eğitim Bakanlığı yeni dönemde 20 bin öğretmen atayacak Atamalar için başvurular 9 Ağustos Perşembe günü başlıyor 20 bin öğretmenin arkasından Ulusal Eğitim Bakanlığı bu sene içinde 10 bin yeni kadro daha açacak Milli Eğitim Bakanlığı 20072008 eğitim öğretim dönemi hazırlıklarına hoca atamalarıyla başladı Bakanlık 20 bin hoca alacak Bunlardan 10 bini sözleşmeli olacak En fazla görev sınıf öğretmenliğine yapılacak Sınıf öğretmenliğini Türkçe, Matematik ve İngilizce branşları izleyecek Başvurular internet üzerinden yapılacak Peki, alınacak 20 bin öğretmen ihtiyacı karşılayacak mı? CNN TÜRK’ün sorularını yanıtlayan Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Remzi Kaya, öğretmen açığı olan okullara yıl sonuna kadar 10 bin yeni öğrtemenin daha atanacağını açıkladı Okullar açıldıktan sonra ihtiyaç belirlenecek Sene ardına kadar 10 bin yeni hoca atanacak Bakanlığın teknik eğitim öğretmenleri için kontenjan açmaması buna karşılık bin 300 yeni din kültürü öğretmeni alınacak olması beraberinde tartışmaları da getirdi Ulusal Eğitim Bakanlığı’na göre, bu koşul talep talep dengesinden kaynaklanıyor Remzi Kaya, katsayı uygulaması nedeniyle öğrencilerin meslek liselerini tercih etmediğini belirterek “böylece öğretmene de gereksinim duyulmuyor dedi Kaya “Burada öğrenci olmadığı için öğretmenlerin dersi anlamsız geçmektedir Norm fazlası dediğimiz konuma gelmiş iş lisesi öğretmenleri var diye konuştu Bakanlık bu sene bütün hoca atamalarını ve tayinleri 31 Ağustos’a değin bitirecek 3 Eylül’den itibaren öğretmenlerin yeni devir yerlerine gitmesi planlanıyor  

858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt