Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

mcx mcx bunLarda bhenden x) qarıshık süper nickler

mcx mcx bunLarda bhenden x) qarıshık süper nickler
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
mcx mcx bunLarda bhenden x) qarıshık süper nickler süper nickler xd kapak nickler xd en kapak emo kendini bişey sananlara sözler qiDi$iNi SiL akLınDaN q€Li$iN KaLsıN yAr aLacaĞı WarSa a$KıN S€Ni ߀Ni aLsıN! ArAmIoRuM kImSeYı olMaSı gErKnLeR ZaTeN YaNımdAyAnImDA OlmAyIp gidEnLer kıMn uMrUnDa​ çhokta tınNN triBüne WıNN WıNN!​​ 2 dK DeliKanLı oLun PaRaSı NeYSe VeRiRiM ßu мuduя ßaηa яєωa qöяdüğüη ?! кiмSєLєя вiLмєS, ßu ßiя кöяdüğüм ! €limde Bir Kitap Sayfası İsTe Yaşam, Bir Bir Çeviriyorum Hepsi Bayat!! $uursuz ßéyinLérinizdéki,qércéği unutmu$ hayaLLérinizé ßi tükürükté ßén atıyorum SaNa Dü$eN Susmak ÇeNeNi YoRMa SaYGıLaR!!! Beni Kimin NeReSiNe taKtĞı öNELi Esas Manâlı OlAn bnm KiMi nEReMe tAkTıĞıM yaşam değiştirme oYuncuLarLa DoLuDuR ! ßo$Alan YeR Defalarca DoLDuruLur ! insan maskeleri o yüzsüzlüğünüze hiç yakışmıyo !! kırSanDa çoğu kéZ kaLbimi faRkeDér mİ séRseRy ? inSan oğLu naNkördüR bedel weRmez kimseye ,bende inSan'm sonuçta fasLasıNı umma Oyunun adı aşk,kan ve gül Sen katilsin bense maktül Çek hançerini son kere öp ve beni öldür* né oLDum deme ne oLCamDa déMe ne oLuyo naaNn Dé) ehuhueh xD Gîtmêsêydî; Øñuñ kulu ølurdum ¢îgñêyîp gê¢tîgî yølu ølurdum bîr ômûr â$kıylâ dølu ølurdum ñê yâzık buñlârı bîlmêdên GITTI hadi gir ruhuma, sar beni çal fikrimi, deli et beni fırtınalar kopar içimde, unuttur bana kendimi YeminimdirEcelimdiölümümdü r AyrılıkSana En son Kalanımdan Hediyemdir Vicdan Azabı Hayal Mi Bıraktın daHayallerimin Erkeği Olucan )) DisConnect OLurSam ßeni Tekrar Ararmısın? MaSa Üzerinde ßuLamazsan ßeLgeLerime ßakarmıSın?Pc BozulurSa Her Yerde OnaRırmıSıN? kayboldun tenimden ne gelirki elimden fırlattım bütün yalanları çırılçplak kaldm brden Varlığın ne hissettirdiki yoklugun acıtsın Håkkîмdå køηu$uℓur åмå $ãhsîyętîм ßîℓîηмєz , rєsмîмє ßåkårsîη åмå qøzûмûη dєrîηî qørûℓмєz İtLe köpekLe uğraşıcak vaktim olsaydı veteriner olur inSan qißi qöRünen haywanLarı tedavı ederd*m qöLLemm oL qeL DesNn geLmem mii yaar uqrumDa öL DeSsen öLmem mi yaar kaLßim SeniNn içiNn ÇarPıo YaRr qüçüx quяαßiчεm xd cHaDaLooSss ) αDı ßende SαkLım qimSe karıShmαsın Dαα Cocuqum ßen !! Sanatkâr Hic DéiLim Fakat MuhTé$ém olmakKanıMda Faя! x) qзndimi αrαrken oLmαktαn korktuqum Чзrdзyimm '' SзndзЧim '' qece sαnα sαrıLıp yαtmαdαn sαbαhα senLe uyαnmαdαn senden ßebeqim oLmαdαn ALLαH'ım cαnımı αLmαsın Cok deqίştίм beИ artık мeŁek deqίŁiм Kendini bi sananlar Aslında SandıgınıZ gİbisiniz​ Düичa umrumda deqiŁĸi ; havŁaЧaИ κöpεκŁεr umЯumda oŁSuИ bαĸmαzsαn bαĸmαm mεЯαĸŁın deqiŁim qüzεŁim demem αrtist dεqiŁim düsεni ĸαŁdırıЯım fεsαt dεqiŁim hεЯĸεsi sεvεmεm sıpsεvdi dεqiŁim !! ​​​​ herkes benzer hayaTTa keNdiNi biŞEY saNMa! Ne Dek fazla biLiRSen böylece fazla beLa aslında degerLi oLαn hαYαtımda degeRsiz oLαn αYαgımın αLtındαdır !! $4ooOOoo ·$1senin neчin oLur derLerse ·$4qüLümm ·$1oLur ·$4ßαLımmm ·$1oLur diчeceqim !! uyuzum inαtcıyım anti ciddiyim, cıLqınım uqαLαчımmcxmcxbunlardabhendenxqarishiksupernickler5c58321daa876alt sewimLiyim&tαtLıyım cαbuk sinirLenmem tribe geLemem özentiLerden nefret ederim kendini beqenmisLerdende Hαyranım sαnα sαßrınα Sαkince kαrsımdα durup meydαn okuyαn o tαvrına VarLıqınα ßiLiyorum kurtαrırsın ßeni sen herseyden αsıqım senin αskınα !!ЧαsαL uyαrı!! ßu kisiye erisim mαhkeme kαrαrıyLα ЧαsαkLαnmıştır !! Feedα oLLSsun SsSanαα isyαnqααr Чüüreqiiim tαdı yoq sensiz ne qündüzün ne qecenin !! Heer qeCce sensizLiiiqe uyααnmαααk çook zooor SevqiLimmm !! ne qαrα qαşınα ne qαrα qözüne ßen łeq ßir sözüne łułuLup qαLdım !!! Чorqunum özLemeqłen hαчαLini aynaya ßaq we qendy yüzünü öréN 45 şeqiLsiz dönmé yüzLérindén artıq ßiriny ßéénN vakit dur artıq yeterH aLLa'Hım ßu ßoqDan hayatta ßoqDan insanLarın arasında Sén ßana Saßır werH azına emziği wermeDen susmayı örenmeLiSin ßüyüDün artıq çoçuq DéiLSin ßeqLediğim Sén oLunca ßeqLemeq ßiLé qüséL qeLio ßhana aramızda mesaféLér né ßuLuşmamıza nédé shény sefmémé enqéL hiç qüLmémiştiH şu yüzüm sen qeLdin hayadıma né keder qaLdıH nede yanLızLıqDan çeqdim gaddarlık Sn ipLiksn Bn Iqne, Sen iLiksin Bn Duqme Ben A$ama SnDe Buldum Deqme Keyfime x) нαккıмdα çσк $єу уαzıLıρ çiziLiуσя ¢αηıηız ¢єнєηηємє вєвєğiм! xd İtİraf ettim kenDime sefiyOrmusm meqeR sonradan qüLDm haLime Cocukmsn kıZm Sn Die yanLışa qerek yok bnde satana bağışlama yokkkk!keyfin bilir şeker!m bana hasta olan çhokk arkama biLe bakmam iNan Dönüp 1 adım atmam giT dediğin an, buraLarda duramam! Söz sokma sidik sanki$tırma gibi $uursuz çabaLara girmeyin kapak üzerine kapak yapıp tefaLe numune die gönderirim Bir bavul dolusu cümle var defterimde Sen yollarina 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara'değilde 'yar' diyebilir misin ? YanLışa qereq Yoq !! Zaten bende Af yoq ! Keyfin biLir oqLumBize taw oLan çoq!! devamı far xd​  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt