Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mayhoş Kek

Mayhoş Kek
0
24

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
mayhos-kek.jpg

Mayhoş Kek Tarifi İçin Malzemeler

• 4 yumurta
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 5 mürdüm eriği yada farklı bi meyvede kulanabilirsiniz
  • 3-3 buçuk su bardağı un (kıvamını sayfamda görebilirsiniz)
  • 1 küçük kase soyulmuş doğranmış mürdüm eriği

Mayhoş Kek Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yumurta, şeker çırpılır ve zeytin yağı, süt eklenir ardından vanilya, un, kabartma tozu eklenip çırpılır ve doğranmış mürdüm eriği eklenir.
  2. Bir tahta kaşık yardımı ile karıştırılır ve yağlanmış kek kalıbımıza dibine doğranmış mürdüm eriği dizilir.
  3. Üzerine hazırladığımız karışım dökülüp 180 derecede ortalama 45 dakika pişirilir.
  4. Soğuduktan sonra ters çevrilip üzerine pudra şekeri serpip servis edilir afiyetler olsun.
Daha çok pratik tarif için takip etmeyi unutmayın ????????????❤.

Mayhoş Kek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Mürdüm Erikli Kek Tarifi İçin Malzemeler 125 gram tereyağı (Oda ısısında yumuşamış)3 adet yumurta1 su bardağı toz şeker1 çay bardağı yoğurt1 çay bardağı ince çekilmiş fındık içi1 adet kabartma tozu1.5 su bardağı un15-20 adet mürdüm eriği Mürdüm Erikli Kek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Mürdüm Erikli Pamuk Kek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta125 gram margarin yada tereyağı1 çay bardağı şeker1 çay bardağı süt1 paket vanilin1 paket kabartma tozu2-2,5 su bardağı un7-8 adet mürdüm eriği Üzeri için; Toz şeker Mürdüm Erikli Pamuk Kek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Mürdüm Erikli Kek Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta6 yemek kaşığı şeker7-8 yemek kaşığı tereyağ3 yemek kaşığı yoğurt9 yemek kaşığı un1 paket vanilya1 paket kabartma tozu7-8 adet mürdüm eriği Mürdüm Erikli Kek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta ve şekeri köpük olana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Mürdüm Erikli Kek Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta1,5 su bardağı toz şeker1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt3 su bardağı un (Elenmiş)1 paket kabartma tozu1 paket vanilya500 gram mürdüm eriği (Elma dilimi şeklinde dilimlenmiş) Üzeri için; Pudra şekeri Mürdüm Erikli Kek Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Kolay Ve Şipşak Hazırlayacağınız Mürdüm Erikli Kek Tanımı İçin Materyaller 2 adet yumurta1 su bardağı şeker1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı yoğurt1 paket şekerli vanilin1 paket kabartma tozu2 buçuk su bardağı un (Kaptanlarun gulbeyazun serisi)1 çorba kasesi dolusu yıkanıp dilimlenmiş mürdüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt