Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

matkaplara vuruyorum bağrımı

matkaplara vuruyorum bağrımı
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
matkaplara vuruyorum bağrımı Umutları yarına erteleyip sana çiziyorum yollarımı tutup tutup, matkaplara vuruyorum bağrımı; döküm döküm hüzünlerimbak! geceye sarıyorum yaralarımı, gözyaşları içinde yıldızlar bilir en çok, birde düşlerim, birde taş yatak oysa sen! kırktabir gelirsin, kırkta bir uzanırsın yanıma,nazlanarak ve yağmurlar, ve hüzünler, ve seni taşlarına dizdiğim yollar, ve hasret! kara sağan kuşlarının dönüşü gibi, durup durup kıvrılırım sana göçün sancılarını yazıyorum şiirlerime oku ve anlat! Gökte nasıl üçgen çizerse turnalar, yüreğimi çizdim sana! çizgisi metrelerce kanat geliyorum işte kapına maviliğinde uçarak umutları yarına erteleyip, sana çizdim yollarımı tutup tutup, derinliğine vuruyorum kendimi karanlığın yılanlar kayıyor dağlardan ovalarıma, ben burgaçlarında solungaç! korkuyorum sevdiceğim,elimde yok! dağlara kaçıyorum her yerde seni de yanıma alarak ve emeğim, ve ekmeğim, ve bebekliğim,masumluğum, ve gençliğim, ve beş para etmez geçmişim, ömrüm ve de yalnızlığımı yaşayan köyüm, ağlıyor arkamdan el sallayarak sen doruklardasın ya, sen çağrısındasın ya sevdanın; işte yollardayım, işte yokuşlardayım,yalınayak işte turnalarda, işte ebabil kuşlarıyla bulutlarda işte yanındayım, ve ellerim koynumda,aç bak! sımsıcak umutları yarına erteleyip, sana çizdim yollarımı usulcacık, lakin usulcacık sevdiceğim! hayaline dalıyorum ısınıyor taş yatak gece yorgan, kollarım yastık, desem fakat sırtım kan revan, desem ancak sırtım delik deşik, desem ama yılanlar çöreklenmiş bağrıma, desem fakat korkuyorum,yalnızım desem oysa ellerini istiyorum desem ki leylim vaktini bekliyorum, gel artık! alinti​  

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt