Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mastürbasyon sorunum var

Mastürbasyon sorunum var

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
* Benim sorunum gerçekten koskocoman Ben bitmiş beri çocuk gibi mastürbasyon yapıyorum, yani yerde yatıp sürtünerek kendimi memnun etme ediyorum Bu benim için başlı başına bir sorun; ergenliğe girdiğimde ayrılmak için fazla uğraşmama karşın bırakamadım Çünkü bayağı mastürbasyondan daha fazla şımartma alıyor ve daha ivedi rahatlıyorum, onun için de bırakamıyorum Aslında buraya kadar çok büyük bir sorun yok Benim esas sorunum buradan sonradan başlıyor Yere sürtünme yüzünden penisimin derisi artan bir şekilde incelmeye başladı Bildiğim kadarıyla cilt inceldikten sonra delinmeler, yaralar ortaya çıkıyor Şu lahza için o kadar bir şey değil ama geleceği düşündükçe korkuyorum Doktora gitmeyi düşündüm lakin küçük bir yerde öğretmen olarak çalıştığım için laf olur diye korktum Şimdi işin ciddiyetini anladığım için gidebilirim diye düşünüyorum Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım? Doktora gitmemin faydası olur mu? Deriyi yeniden kalınlaştıran bir hap var mı? Lütfen bana destek edin

Bana sorun olarak yaşadığınız belli başlı şeyin; derinizdeki incelme değil de bir türlü vazgeçemediğinizi söylediğiniz mastürbasyon olduğu gibi geliyor İsterseniz önce cilt konusunu ele alalım İnsan derisi yaşamış bir organdır ve aralıksız kendini yeniler Vücudumuzun bu en büyük organını çevremizi saran ve kullanıldıkça eskiyen bir bez gibi düşünmek dürüst değildir Onu fiilen eskitecek olan zaman, güneş ışığı ve hür radikallerdir Hatta deri, zorlanmalar karşı direncini artırmak için kendine has önlemler alır; devamlı çekiç sallayan demircinin ellerinin nasırlaşması gibi Derinize dair endişeniz çok ise nemlendirici kremler kullanarak onun canlılığını ve direncini artırabilirsiniz Buna karşın mastürbasyon fazla eski çağlardan beri birçok toplumca ayıp ve günah sayılmıştır İslam dininde öyle olmasa bile bilhassa Katolik kilisesince en manâlı günahlardan biri kabul edilir Daha bu kasım ayı başında Madrid'de toplanan İspanya piskoposlar konferansı, mastürbasyon yapmanın günah olduğunu bir defa daha yineledi Çoğu kültürce mastürbasyonun karalanması (son zamanlarda ise beyin hücrelerinde ölüme sebep oluyor, mastürbasyon yapanlarda körlük görülür, erken boşalmanın en büyük sebebidir gibi bilimselmiş gibi ezler ortaya atılıyor) nedeni ile mastürbasyon yapanların bir kısmı derin endişe ve suçluluk içine düşüyor Fakat mastürbasyona dair bilimsel görünüm böyle yok Mastürbasyon; cinsel haz ve memnuniyet için insanın kendi kendini uyarması olarak özetle tanım edilebilir Genelde klitoris ya da penise, orgazm noktasına gelinceye kadar dokunarak, ovarak veya sıvazlayarak masaj yapılır Sürtünmek de sık uygulanan yöntemlerden Mastürbasyon yerine getirmek, tanıdık olmayan kaynaklarca yapılan çalışmalara kadar çok yaygın Bu çalışmalar; cinsel olgunluk çağındaki erkeklerin yüzde 95'inin ve kadınların yüzde 89'unun, evli olsalar bile kendi kendilerini tatmin ettiğini gösteriyor Genç çocuklarda mastürbasyon kendi vücudunu keşfetmenin doğal bir yolu Bunlardan birçok erişkin olduktan sonradan da bu işe devam eder, hatta kayda değer kısmı mastürbasyonu ömür boyu sürdürür Günümüzün modern tıbbınca; yalnızca eşe olan ilgiyi azaltıyorsa, halka açık yerlerde yapılıyorsa ve önüne geçilmez şekilde jurnal yaşamı engelleyecek miktarda ise bir problem olarak kabul ediliyor Bu durumlar haricinde, insanı rahatlatan, cinsel gerginliği azaltan ve güvenli bir yol olarak görülüyor İnsan benliği, içgüdülerinin ve aklının bileşkesidir Akıl bize yol gösterir fakat içgüdüleri adamakıllı kabul etmemek, ruhsal bir düzene ulaşmamızı ve kendimizi tanımamızı engeller Buradaki maksat; mastürbasyona iltifat ya da yergide bulunmak değil lakin onun doğal bir sürecin devamı ve parçası olduğunu vurgulamak

858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt