Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MasterChef Türkiye şampiyonu Eren'e hediyeler yağdı! Acun Ilıcalı...

Hoş geldin! fritzhankeseb tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
MasterChef Türkiye şampiyonu Eren'e hediyeler yağdı! Acun Ilıcalı...
0
53

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
masterchef_turkiye_sampiyonu_erene_hediyeler_yagdi_acun_ilicali_1642230876_8559.jpg

Şeflerden en yüksek puanı alan Eren şampiyon oldu. Eren, şampiyonluk kupasının yanı sıra lüks bir arabanın da sahibi oldu. Kesenin ağzını açan Acun Ilıcalı'nın şampiyona Dubai tatili hediye edeceği de iddia edildi.

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam final yaptı. Eren ve Hasan'ın kıyasıya mücadele ettiği yarışmanın kazananı Eren oldu. 

"KIZIMA VERDİĞİM SÖZÜ TUTTUM"

Finalde şampiyonluk kupasını kaldırdıktan sonra konuşan Eren "Verdiğim sözü tuttum şef. Ben buraya geldiğimde Maya'ya söz vermiştim. Çok uzun bir yol oldu. Hasan da ben de şampiyonuz şu an. Bir kupa var elimde ama iki şampiyon var" dedi.

Yarışmanın bitmesiyle en merak edilen sorulardan biri de büyük ödülün ne olduğu oldu. MasterChef Türkiye 2021 sezonu şampiyonu, lüks bir arabanın sahibi olacak. Acun Ilıcalı'nın, diğer yıllardan farklı olarak şampiyona Dubai tatili hediye edeceği de gündemde yer alıyor.

Similar threads

Şeflerden en yüksek puanı alan Eren şampiyon oldu. Eren, şampiyonluk kupasının yanı sıra lüks bir arabanın da sahibi oldu. Kesenin ağzını açan Acun Ilıcalı'nın şampiyona Dubai tatili hediye edeceği de iddia edildi. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun yaptığı MasterChef...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
MasterChef yarışmasında bu hafta final heyecanı yaşanıyor. Bugün MasterChef'te final şampiyonluk oyunları oynanacak. Büyük eleme öncesi son üç isim belirlenmiş oldu. Masterchef şampiyonun alacağı ödül açıklandı. Peki ama MasterChef'te birincilik ödülü ne? MasterChef final ödülü, MasterChef büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Survivor'da finale adım adım yaklaşılırken Acun Ilıcalı'nın sevilen projesi MasterChef Türkiye, yeni sezonuyla ekranlara gelecek. Ayrıca yarışmanın jürileri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'yla yola devam edilecek. Peki MasterChef Türkiye yeni sezon ne zaman başlıyor? HABERE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye'de her sene yılbaşında ünlü isimleri ağırlıyor. Bu sene de birbirinden ünlü isimleri ağırlayan program ifşa haberleriyle gündem oldu. O Ses Yılbaşı'nın şampiyonunun program yayınlanmadan sızdırıldığı iddia edildi. Her yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
MasterChef yarışmasının 72. bölümünde O Ses Türkiye ekibi yer aldı. Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ve Saadet Özsırkıntı'nın yarıştığı programda çok özel anlar yaşandı. Maharetlerini konuşturan ünlüler arasında tatlı atışmalar olurken yarışın sonunda kazanan Mavi takım oldu. Acun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,556Konular
982,096Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt