Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Masa Tenisi Faydaları

Masa Tenisi Faydaları
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Masa Tenisinin Faydaları,
Masa Tenisi Yararları,
Masa Tenisinin Faydaları nelerdir

Akdeniz Universitesi ’nde genc bir oğretmen oğrencilerinin yaşadığı konsantrasyon sorunu ve dikkat eksikliğine care olmak icin parlak bir fikir buldu

Masa tenisinin aynı anda goz, kas, zihin koordinasyonlarını sağlamasından ve dikkati arttırmasından yola cıkarak bir proje geliştirdi

Once masa tenisi sporu yapan ve aynı zamanda eğitim fakultesinde okuyan 10 kişiyi bir araya getirdi 20 cocuğa dort ay boyunca masa tenisi sporunu oğretti cocukların ders notları yukseldi Valilik izni ile projesini Antalya ’daki Yatılı Bolge İlkoğretim Okulları ’nda (YİBO) uygulamaya başladı

Projesinin ilk adımı olarak once eğitim fakultesine ilanlar astı “Profesyonel olarak masa tenisi oynayan oğretmen adayları arıyorum dedi 10 kişi başvurdu Sonra gonullu calışmalar yaptığı Turkiye Eğitim Gonulluleri Vakfı ’nın (TEGV) yolunu tuttu 48 sınıf cocuklarından oluşan 20 oğrenciye ekibiyle masatenisi oğretmeye başladı 16 hafta boyunca eğitim alan cocukların ailelerinden cok olumlu tepkiler geldi Cocuklarının ders başarılarının ve notlarının arttığını ve cevreleriyle iletişimlerinin kuvvetlendiğini anlattılar
Projesiyle Uluslararası Genclik Vakfı, SylvanLaureate Vakfı ve Turkiye Eğitim Gonulluleri Vakfı (TEGV) işbirliği ile hayata gecirilen BİLGİ Genc Sosyal Girişimci Odulu ’nu de aldı

858,505Konular
982,776Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt