Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Maş Fasulyesi Humusu

Maş Fasulyesi Humusu
0
46

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
106
mas-fasulyesi-humusu.jpg

Maş Fasulyesi Humusu Tanımı İçin Materyaller

  • 1 su bardağı maş fasulyesi
  • 1 adet limon
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı karabiber

Maş Fasulyesi Humusu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Maş fasulyesini tencereye koyun ve üzeri 3 parmak geçecek kadar su koyun ve güzelce yumuşayıncaya kadar haşlayın.
  2. Haşlanmış fasulyeyi süzün ve soğuk suda pişmesini durdurun.
  3. Mutfak robotuna koyun, ezilmiş sarımsak, baharatları ve zeytinyağı ekleyin, püre haline gelene kadar ezin.
  4. Servis tabağına aldıktan sonra, antep fıstığı, susam yahut ceviz ile üzerini süsleyin.
  5. Üzerine dilediğiniz kadar zeytinyağı dökün.
 
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt