iltasyazilim
FD Üye
Marmelatlı Pastane Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler
250 gr oda ısısında tereyağı Yarım su sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri 1, 5 su bardağı mısır nişastası 1 adet yumurta 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu Aldığı kadar un(33, 5 su bardağı) Arasına sürmek için;
Ben çilek marmelatı kullandım Kenarlarına bulamak için;
Hindistan cevizi
Kaç Kişilik: 1214
Hazırlama: 5dk
Marmelatlı Pastane Kurabiyesi Tarifi Yapılışı
Hayırlı akşamlar marmelatlı pastane kurabiyesi hazır almanıza gerek kalmadan evinizde hazırlayabileceğiniz nefis bir kurabiye tarifim var Şiddetle denememizi tavsiye ederim
Tereyağı, sıvı yağı, yumurtayı, pudra şekerini, vanilyayı ,nişastayı bir kaba alıp iyice karıştırın En son kabartma tozunu ve unu ekleyip ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurun her unun markası ve kalitesi farklı olduğu için siz dikkatli bir şekilde ekleyin
Hamurdan küçük parçalar koparıp yuvarlayalım ve tepsiye dizelim bütün hamur bittikten sonra üzerlerine çatal yardımıyla üzerlerine bastırıp çizikler atalım Önceden ısıtılmış 170 dereceli fırında 1520 dakika pişirin Soğuduktan sonra reçel veya marmelat sürüp diğer kurabiyeyle kapatın kenarlarını hindistan cevizine bulayın
afiyet şeker olsun
250 gr oda ısısında tereyağı Yarım su sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri 1, 5 su bardağı mısır nişastası 1 adet yumurta 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu Aldığı kadar un(33, 5 su bardağı) Arasına sürmek için;
Ben çilek marmelatı kullandım Kenarlarına bulamak için;
Hindistan cevizi
Kaç Kişilik: 1214
Hazırlama: 5dk
Marmelatlı Pastane Kurabiyesi Tarifi Yapılışı
Hayırlı akşamlar marmelatlı pastane kurabiyesi hazır almanıza gerek kalmadan evinizde hazırlayabileceğiniz nefis bir kurabiye tarifim var Şiddetle denememizi tavsiye ederim
Tereyağı, sıvı yağı, yumurtayı, pudra şekerini, vanilyayı ,nişastayı bir kaba alıp iyice karıştırın En son kabartma tozunu ve unu ekleyip ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurun her unun markası ve kalitesi farklı olduğu için siz dikkatli bir şekilde ekleyin
Hamurdan küçük parçalar koparıp yuvarlayalım ve tepsiye dizelim bütün hamur bittikten sonra üzerlerine çatal yardımıyla üzerlerine bastırıp çizikler atalım Önceden ısıtılmış 170 dereceli fırında 1520 dakika pişirin Soğuduktan sonra reçel veya marmelat sürüp diğer kurabiyeyle kapatın kenarlarını hindistan cevizine bulayın
afiyet şeker olsun