iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar biliyosunuz evvelden komşu kızından hoşlanmıştım buraya nasıl tanışabilirim diye konu açmıştım fakat kızla bi türlü tanışamamıştım ve ümidi kesip marketteki kıza dönmüştüm ama onun çıktığı varmış , bugün azıcık cesaretimi toplayıp mahalledeki bi çocuğa seninle azıcık konuşabilirmiyiz dedim konuşalım hayırdır dedi bende dedim işte bişey konuscam senle aramızda kalıcak oda cilalı söz dedi işte dedim aşık oldun mu birinden hoşlandın mı evet aşık oldum dedi ozaman halimden anlarsın şurada bir kız oturuyo tanıyomsn dedim evet tanıyorum dedi bende dedimki ben o kızdan hoşlandım erkeksin anlarsın bu işleri facesi varmı sende dedim var dedi ona evvelden bi kağıda yazdığım facebook adresimi verdim akşam ekliyecek kızın linkini atacak lakin kıza ne diye mesaj atayım sizce benim kafamdan geçenler
Ben : Pardon ?
Kız : Buyur
Ben : Beni tanımışsındır bu mahalleye yeni taşındım 1 senedir seninle tanışmak istiyodum ve en sonunda facebook adresini bulabildim fena bir amacım değil yalnızca seninle arkadaş olmak istiyorum
desem ne olur sizce ?
Ben : Pardon ?
Kız : Buyur
Ben : Beni tanımışsındır bu mahalleye yeni taşındım 1 senedir seninle tanışmak istiyodum ve en sonunda facebook adresini bulabildim fena bir amacım değil yalnızca seninle arkadaş olmak istiyorum
desem ne olur sizce ?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.