Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Marketteki kız olmadı , dönelim komşu kızına :)

Marketteki kız olmadı , dönelim komşu kızına :)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar biliyosunuz evvelden komşu kızından hoşlanmıştım buraya nasıl tanışabilirim diye konu açmıştım fakat kızla bi türlü tanışamamıştım ve ümidi kesip marketteki kıza dönmüştüm ama onun çıktığı varmış , bugün azıcık cesaretimi toplayıp mahalledeki bi çocuğa seninle azıcık konuşabilirmiyiz dedim konuşalım hayırdır dedi bende dedim işte bişey konuscam senle aramızda kalıcak oda cilalı söz dedi işte dedim aşık oldun mu birinden hoşlandın mı evet aşık oldum dedi ozaman halimden anlarsın şurada bir kız oturuyo tanıyomsn dedim evet tanıyorum dedi bende dedimki ben o kızdan hoşlandım erkeksin anlarsın bu işleri facesi varmı sende dedim var dedi ona evvelden bi kağıda yazdığım facebook adresimi verdim akşam ekliyecek kızın linkini atacak lakin kıza ne diye mesaj atayım sizce benim kafamdan geçenler

Ben : Pardon ?
Kız : Buyur
Ben : Beni tanımışsındır bu mahalleye yeni taşındım 1 senedir seninle tanışmak istiyodum ve en sonunda facebook adresini bulabildim fena bir amacım değil yalnızca seninle arkadaş olmak istiyorum

desem ne olur sizce ?

858,505Konular
982,781Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt