Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MARIA GRAZIA CHIURI, FRANSA’NIN EN ÖNEMLİ ÖDÜLLERİNDEN BİRİNİ ALDI

MARIA GRAZIA CHIURI, FRANSA’NIN EN ÖNEMLİ ÖDÜLLERİNDEN BİRİNİ ALDI
0
130

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
081cc893-8e18-42c2-a1b7-f62efa5214fa-grazia.jpg

Maria Grazia Chiuri, Fransa’nın en kıymetli armağanlarından birini aldı, ‘Legion d’Honneur.’ Bu armağanı alan birinci bayan Dior Kreatif Yöneticisi olan Chiuri, ‘bu onura layık görüldüğüne inanamadığını,’ markanın Paris’teki modaevi 30 Avenue Montaigne’da söyledi. 

Chiuri, 30 Avenue Montaigne’da gerçekleşen Dior Sonbahar Kış 2019 Couture şovundan derhal sonra Alber Elbaz, Valentino Garavani üzere koldan ünlü isimlerin katıldığı bir resepsiyon ile mükafatını Fransa’nın cinsiyet eşitliği yöneticisi Marlene Schiappa’dan teslim aldı. 

Bu onuru kabul ederken Chiuri direkt olarak profesyonel kariyerleri konusunda endişelenen genç bayanlara konuştu, “Kadınlara kendi içgüdülerini takip etmeleri ve kendilerine inanmaları konusunda ileti vermek istiyorum. Dior, feminenliği temsil eden bir marka ve bu nedenle benim hedefimin hatunları desteklemek olduğuna inanıyorum. Bayanlara ve işlerine yardım etmek konusunda modaevinin bana verdiği desteğe minnettarım. Onların bağı yerküreyi değiştirebilecek güçte.”

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt