Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mantılı Sebzeli Bezelye

Mantılı Sebzeli Bezelye
0
83

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80

Mantılı Sebzeli Bezelye Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram bezelye
  • 1 orta uzunluk patates
  • 1 adet havuç
  • Yarım tavuk göğsü
  • 1 adet soğan
  • 1 çay kaşığı sıvı yağ
  • 1 çorba kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • 1 ufak kase mantı
  • 1 çay kaşığı nane dileğe göre
  • Yeteri kadar kaynar su

Mantılı Sebzeli Bezelye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İnce doğradığımız soğanları yağla tencereye alalım.
  2. O kavrulurken bir tavukları küp küp doğrayıp soğanı ek edelim .
  3. Patates ve havuçları da birebir halde küp küp keselim.
  4. Soğanla tavuk kavrulunca salça ve toz biber tuz ekleyelim.
  5. Üzerine tüm malzemeyi ekleyelim .
  6. Kaynar su ek edelim.
  7. Üzerini 2 parmak geçecek kadar kaynayınca altını kısalım 20 dk kadar pişirelim.
  8. İçine nane atalım, altını kapatalım.
  9. 5 dk kadar dinlenince servis edelim deneyecek olanlara afiyet olsun.
Mantılı Sebzeli Bezelye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Ekşili Mantılı Tarhana Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 5 çorba kaşığı tarhana 1 bardak ılık suyla ıslanacak1 ufak kase hazır mantı1 çorba kaşığı tereyağı3 çorba kaşığı sıvı yağ1 çorba kaşığı salça3.5 su bardağı kaynar su1 tatlı kaşığı tuz1 diş sarımsak1 tatlı kaşığı naneYarım limon suyu Ekşili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Mantılı Hanımağa Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış nohut1 çay bardağı haşlanmış yeşil mercimek1 çay bardağı tel şehriyeYarım su bardağından az fazla mantı1 yemek kaşığı domates salçasıYarım yemek kaşığı biber salçası1 adet soğan3-4 yemek kaşığı sıvı yağ7 su bardağı su (yada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
Yeşil Mercimekli Minik Mantılı Çorba (Şifalı Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler 1 küçük kase haşlanmış yeşil mercimek1 küçük kase elde kesilmiş minik mantı1 adet küçük kuru soğan4 yemek kaşığı yemek için kullandığınız sıvı yağ1 yemek kaşığı domates salçasıYarım yemek kaşığı biber salçasıBir fiske...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Sebzeli Bezelye Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1.5 su bardağı bezelyeYarım kapya biberYarım havuçÇeyrek mor soğan ya da beyaz soğan1 çorba kaşığı zeytinyağıYarım patates2 küp peynir altı suyu2 küp tavuk suyu1 su bardağı su1 tatlı kaşığı ruşeym Sebzeli Bezelye Çorbası Tanımı Yapılışı Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Sebzeli Tavuklu Pilav Tanımı İçin Materyaller 1 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı sıvı yağ1.5 su bardağı pirinç1 adet havuç1 su bardağı pişmiş bezelye1 çay bardağı pişmiş mısırTiftiklenmiş tavuk eti (Opsiyonel)Çeyrek limon suyu1 tatlı kaşığı tuz1 su bardağından az tavuk suyu (150ml)2 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,500Konular
982,385Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt