Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

mantık evliliğimi yaptı yoksa

Hoş geldin! anlemir61 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
mantık evliliğimi yaptı yoksa
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
mantık evliliğimi yaptı yoksa meşhur oyuncularımızdan Hatice Aslan hiç aşkı tatmadığını arkadaş canlısı cümlerle açıklama etti yapılan röportajda oyuncu aşka dair konuştu HATİCE ASLAN'DAN AŞK İTİRAFI! 1548634376 1548634376 mantikevliligimiyaptiyoksa5c4e490c86513mantikevliligimiyaptiyoksa5c4e490c86513 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhatice16mart%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg İKİ KEZ EVLENEN OYUNCU, AŞKI HENÜZ TATMADIĞINI SÖYLEDİ Serra Yılmaz'ın sunduğu yemek programının konuğu olan oyuncu Hatice Aslan, aşk ile ilgili düşüncelerini izleyenlerle paylaştı 'Benim ara sıra değişen bir duygum o Açıkcası gerçekten aşık olup olmadığımı anlayamıyorum Beğenirim, çok beğenirim Beğendiğim insana da beğendiğimi belli ederim' diye konuşan Hatice Aslan, aşkı kelimelerle tarif edemeyeceğini anlattı Evliliklerinin ikisinde de eşlerinin fazla farklı tipler olduğuna değinen Hatice Aslan, açıklanmış bir tipinin olmadığını söyledi Aşk için çok şeyi göze alıp almayacağı sorulan Hatice Aslan, 'Bilmiyorum Kendimi fazla seviyorum bir kere Böylece bir koruma yanım var Fazla üzüldüğüm bir şeyin üzerine fazla gitmem Kendimle ilgili ruhumu dinlerim Ona bi sorarım, eğer 'mutluluk' devam ediyorsa içimde 'tamam' derim Toplumun koyduğu kurallar beni fazla ilgilendirmiyor Kendime kadar değerlerim var Doğrularım var Kendime sorduğum süre 'mutluluk' şeyini alıyorsam 'tamam'dır' yanıtını verdi Sıkıntılı edici bir şey olduğu vakit hemencecik kaçtığını ve kaçacak şeylerinin de çok olduğunu anlatan Hatice Aslan, aşık olup olmadığı konusunda ise şu ifadeleri kullandı: 'Ben her hâlükarda daha hemen şimdi aşık olmadım Çok beğendiğim ve sevdiğim ahali oldu Beraber almak istediğim, tabi yandan olmak istediğim oldu Fakat hakiki anlamda eğer tarifte söylenen aşklarsa ben böylece bir aşk yaşamadım'  

858,507Konular
982,856Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt