Mantı Tanımı İçin Malzemeler
- 450 gr hazır mantı
- 4 su bardağı sıcak su
- Sıvı yağ (yarım çay bardağı)
- Salça
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı nane
- 1 çay kaşığı pul biber
- Yoğurt
- Sarımsak
- 1 yemek kaşığı pul biber
- 1 yemek kaşığı nane
Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Mantıları tavada kızartıp üzerine sıvı yağı ,baharatları ekledikten sonra biraz daha karıştırıp üzerine 4 su bardağı su ekleyip kapağını kapattık bekledikten sonra üzerine yoğurdu ve sosunu ek ediniz. Afiyet olsun ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.