Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mantı Çorbası

Mantı Çorbası

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68
manti-corbasi.jpg

Mantı Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 1 orta uzunluk kase mantı
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 silme yemek kaşığı un
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 4 diş rendelenmiş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı kuru nane
  • 1 çay kaşığı, pul biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 5-6 su bardağı sıcak
  • 100 gram kavrulmuş et olmasada olur

Mantı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle pişireceğimiz tencereye sıvı yağ ek edip sarımsakları çok az kavuralım.
  2. İçine salçayı ekleyelim kavuralım, tereyağ ek edelim.
  3. Unu ek edelim çok az hepsini kavuralım baharatları ek edelim azar bir su bardağı kadar suyu azar azar ek edelim.
  4. Unu inceltelim nohut ve mantıyı ek edelim kalan suyu da ek edip pişmeye bırakılım.
  5. İsteğe nazaran üzerine limon sıkarakta servis edebiliriz lezzeti yakışıyor. Afiyetle.
Mantı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt