Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mantarlı Sebzeli Bulgur Pilavı

Mantarlı Sebzeli Bulgur Pilavı
0
134

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Mantarlı Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

• Yarım kilo mantar
  • 1 tane soğan
  • 1 tane biber
  • 1 tane kırmızı biber
  • 1 tane domates
  • 2 diş sarımsak
  • 2 su bardağı bulgur
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Baharat (Kekik karabiber tuz pul biber) 1 tatlı kaşığı isteğe bağlı
  • 1 tatlı kaşığı dolusu salça

Mantarlı Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak soğanımızı kavuruyoruz.
  2. Üzerine ayıtlayıp yıkadığımız mantarları ekliyoruz. Kapağını kapatıp suyu çekene kadar pişiriyoruz.
  3. Suyu çekince biberlerimizi ekliyoruz.
  4. İyice kavuruyoruz.
  5. Ardından domatesimizi ekleyip hafif suyu çekene kadar kavurun.
  6. Ardından salçamızı ekleyip az daha kavurup bulgurumuzu ekliyoruz isteğe bağlı tavuk bulyon yahut suyu da kullanabilirsiniz ben kullanmadım.
  7. Ardından tavamıza üstüne geçene kadar suyumuzu ekleyip pişmeye bırakıyoruz. Suyu çekince altını kapatıyoruz.Yaklaşık 15 dk kadar dinlendiriyoruz afiyet olsun.
Mantarlı Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Sebzeli Mantarlı Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler 1,5 su bardağı pilavlık bulgur1 adet kuru soğan1 adet yeşil biber1 adet kapya biber7-8 adet mantar1 adet havuç3-4 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağ1 yemek kaşığı domates salçası3 su bardağı su1 tatlı kaşığı tuz Sebzeli Mantarlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Mantarlı Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Materyaller 200 gram mantar1 ,5 su bardağı bulgur1 adet soğan2 adet domates2 kısım kereviz sapı ve yaprağı3 adet yeşil biber4 kaşık kadar haşlanmış süt mısır1 tatlı kaşığından az salça2-3 yemek kaşığı sıvı yağ2 su bardağı tavuk suyu Mantarlı Sebzeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Mantarlı Bulgur Pilavı Tanımı İçin Materyaller 1,5 su bardağı bulgur7-8 tane mantar2 tane sivri biber2 domates (domates büyük ise 1 tane)Yarın yemek kaşığı salça Mantarlı Bulgur Pilavı Tanımı Yapılışı Mantarları ve biberleri bir doğrayıp kavuruyoruz. Domatesi ister doğrayıp ister...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler 1 adet soğanYeşil biberKırmızı kapya biber3 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı salça1 adet patlıcan250 gram mantar2 su bardağı pilavlık bulgurKuru naneKarabiberTuz Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Pilavımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler 4 tane sivri biber2 tane küçük soğan3 tane domatesSıvı yağ2 su bardağı iri bulgur1 adet tavuk bulyon (Ben knor markasını kullandım)1 yemek kaşığı domates salçasıSıcak su Baharatlar; TuzKarabiberToz pul biberKırmızı pul biber Sebzeli Bulgur Pilavı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,505Konular
982,675Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt