Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mantarlı Et Kavurma

Mantarlı Et Kavurma
0
31

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
mantarli-et-kavurma.jpg

Mantarlı Et Kavurma Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kg oğlak eti
  • 2 küçük soğan
  • Yarım paket mantar
  • Sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • Baharatlar

Mantarlı Et Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Soğanı iri doğrayıp karamelize edene kadar harlı ateşte azıcık sıvı yağ ile kavuruyoruz.
  2. Altını hiç kısmadan yağını çekmiş soğanların üzerine etleri ekliyoruz.
  3. Etler hafif yapışınca karıştırıyoruz ve azıcık sıvı yağ ekliyoruz.
  4. Etler suyunu salmamalı salarsa sert olur.
  5. Mantarları etleri ocaktan almaya 2 dk kala ekleyip 2 dk kavuruyoruz.
  6. Ocaktan alırken tereyağ ekleyip altını kapatıyoruz.
  7. Tuz ve baharat ekliyoruz. Not : ocak kesinlikle hep harlı ateşte olmalı. Ne etler ne mantar suyunu salmamalı.
Mantarlı Et Kavurma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt