Mantarın En Hoş Hali Üç Materyalli Şahane Kahvaltı Tanımı İçin Gereçler
- 15-20 adet mantar
- 40- 50 gram kadar sucuk (İnce on dilim)
- 50 gram kadar kaşar peyniri
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- Çok az tuz
- Pul biber
Mantarın En Hoş Hali Üç Gereçli Şahane Kahvaltı Tanımı Yapılışı
- Tavamıza sıvı yağ koyup, temizlediğimiz mantarları, sapıyla birlikte, yarım halka biçiminde doğruyoruz.
- Çok az tuz atıp karıştırıp, kapağını kapatıyoruz.
- O ortada sucuğu küçük küçük doğruyoruz üzerine ek edip karıştırıyoruz.
- Peyniri ister rendeleyip, isterseniz benim üzere küçük küçük doğrayıp tavaya ek ediyoruz.
- 1 dakika bekletip ocağımıza kapatıyoruz.Bu kadar kolay ve lezzetli bir tanımı denemenizi ve sonucu benimle paylaşmanızı isterim ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.