Mantardan İşkembe Corbası Tarifi Resimli
Resimli Mantardan İşkembe Corbası Tarifi
Mantardan İşkembe Corbası
imagesmantardaniskembecorbasitarifiresimli5ad44c661cc42
Mantardan İşkembe Corbası
Mantardan İşkembe Corbası nasıl yapılır, Mantardan İşkembe Corbası yemek tarifi
Malzemeler
15 yemek kaşığı un
yarım fincan sıvıyağ
cok kucukse 78 adet, buyukse 3 adet istridye mantarı
2 diş sarımsak
1 fincan sirke
1 cay kaşığı toz kırmızı biber
1 yemek kaşığı tereyağı
2 su bardağı et suyu
Hazırlanışı
İstridye mantarlarının sapını atıp geri kalanı kucuk kupler halinde doğrayın Meyane yapmak icin kucuk bir corba tenceresine sıvı yağı koyun, kızınca unu ekleyin ve hafif rengini değiştirip kokusu cıkana kadar kavurun Et suyunu ekleyin, kaynayınca doğradığınız mantarları ekleyin ve yumuşayana kadar haşlayın Suyu yoğunlaştığı zaman bir miktar sıcak su ekleyin ve kıvamını ayarlayın
Bir tavada tereyağını iyice kızdırın ve kırmızı biberi ekleyin, ocaktan alın Sarımsakları bir miktar tuzla ezin ve sirkeyle karıştırın
Corbayı tabaklara koyun Uzerine kırmızı biberli yağı gezdirin En son olarak sarmısaklı sostan arzu ettiğiniz miktarda ekleyin
Resimli Mantardan İşkembe Corbası Tarifi
Mantardan İşkembe Corbası
imagesmantardaniskembecorbasitarifiresimli5ad44c661cc42
Mantardan İşkembe Corbası
Mantardan İşkembe Corbası nasıl yapılır, Mantardan İşkembe Corbası yemek tarifi
Malzemeler
15 yemek kaşığı un
yarım fincan sıvıyağ
cok kucukse 78 adet, buyukse 3 adet istridye mantarı
2 diş sarımsak
1 fincan sirke
1 cay kaşığı toz kırmızı biber
1 yemek kaşığı tereyağı
2 su bardağı et suyu
Hazırlanışı
İstridye mantarlarının sapını atıp geri kalanı kucuk kupler halinde doğrayın Meyane yapmak icin kucuk bir corba tenceresine sıvı yağı koyun, kızınca unu ekleyin ve hafif rengini değiştirip kokusu cıkana kadar kavurun Et suyunu ekleyin, kaynayınca doğradığınız mantarları ekleyin ve yumuşayana kadar haşlayın Suyu yoğunlaştığı zaman bir miktar sıcak su ekleyin ve kıvamını ayarlayın
Bir tavada tereyağını iyice kızdırın ve kırmızı biberi ekleyin, ocaktan alın Sarımsakları bir miktar tuzla ezin ve sirkeyle karıştırın
Corbayı tabaklara koyun Uzerine kırmızı biberli yağı gezdirin En son olarak sarmısaklı sostan arzu ettiğiniz miktarda ekleyin