Mantar Yemeği Tanımı İçin Materyaller
- 1 adet kuru soğanı
- 3 adet kırmızı biber
- 4 yeşil biber
- 300 gram mantar
- Yarım yemek kaşığı salça
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Tuz
- Karabiber
- 1 bardak sıcak su
Mantar Yemeği Tanımı Yapılışı
- Sıvıyağ tencereye bırakıyoruz jülyen doğradığımız soğan kırmızı biber yeşil biber tencereye bırakıyoruz.
- Düzgünce pişiriyoruz sonra salça katıyoruz bir yandan mantarları soyuyoruz ( mantarlar yıkanmaz) iri iri doğruyoruz
- Daha sonra tencereye bırakıyoruz üzerine 1 bardak sıcak su katıyoruz tuz ve karabiber ekleyip orta ateşte pişiriyoruz afiyet olsun ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.