Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mantar Çorbası

Mantar Çorbası
0
39

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
mantar-corbasi.jpg

Mantar Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 400 gr mantar
  • 2 yemek kaşığı tereyağı (mantarları kavurmak için)
  • 3 yemek kaşığı tereyağı (unu kavurmak için)
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 su bardağı süt
  • 3 su bardağı tavuk suyu ( yoksa bulyonda kullanabilirsiniz
  • Yemek kaşığı sirke
  • Tuz
  • Karabiber

Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Mantarları soyup bir tencereye alalım ve üzerini geçecek kadar su ekleyelim 2 kaşık sirkeyide ekleyelim ve mantarlar yumuşayıncaya kadar pişirelim.
  2. Pişen mantarları küçük küçük doğrayalım ve bir tavada tereyağını eritip mantarları kavuralım.
  3. Diğer bir tencerede tereyağını eritelim ve unu kavuralı kavrulan unun üzerine sütü ekleyelim ve çırpıcıyla yeterlice karıştıralım daha sonra suyunuda ek edelim kaynatalım.
  4. Kaynayan çorbaya mantar, tuz ve karabiberi ekleyelim bir kaç taşım daha kaynatalım ve sıcak servis edelim.
  5. Çorbanızı beklettiğinizde katılaşma yaparsa bir ölçü su ekleyip tekrar kaynatabilirsiniz hiçbir ıstırap olmaz katıldığını kendi damak tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz.
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt