Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mantar Çorbası

Mantar Çorbası
0
36

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
mantar-corbasi.jpg

Mantar Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 400 gram mantar
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 diş ezilmiş sarımsak
  • 1 tutam ince kıyılmış dereotu
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 5 bardak sıcak su
  • 2 su bardağı süt

Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Mantarlar küçük küçük doğranır.
  2. Tereyağ eritilir.Zeytinyağ eklenir.
  3. Doğranmış mantarlar yüksek ateşte 10 dakika suyunu çekene kadar kavrulur.
  4. Kavrulan mantarın üzerine un eklenir.1-2 dakika kavrulur.
  5. Sıcak su mantarların üzerine ek edilir.Karıştırılır.
  6. Ezilmiş sarımsak, 1 tutam ince kıyılmış dereotu, karabiber ve tuz ek edilir.
  7. 10 dakika orta ateşte kaynatılır.
  8. Ocağın altı kapatılır.2 bardak süt eklenir.Sıcak servis edilir.
Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt