Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mangal Tadında Tavuk Kanat Ve But

Mangal Tadında Tavuk Kanat Ve But
0
61

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
mangal-tadinda-tavuk-kanat-ve-but.jpg

Mangal Tadında Tavuk Kanat Ve But Tanımı İçin Materyaller

  • 2 kg kanat ve but
  • 4 çorba kaşığı yoğurt
  • Yarım çorba kaşığı biber salçası
  • 3 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 çorba kaşığı kekik
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz
  • Toz biber (isteğe bağlı)

Mangal Tadında Tavuk Kanat Ve But Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Evvel sarımsakları rendeleyelim yada hafif tuz ile ezelim.
  2. Derin bir kaseye tavuk hariç tüm materyalleri alarak güzelce karıştırın.
  3. Daha sonra yıkayıp süzdüğümüz tavukları karışıma ekleyerek uygun karıştıralım ve sosun tavuklara geçmesini sağlayalım.
  4. Kasenin ağzını streçleyip buzdolabında 3-4 saat dinlendirerek tavukların yeterlice sosu çekmesini sağlayalım.
  5. Buzdolabından çıkardığımız tavukları pişirme kağıdı serili fırın tepsimize derileri üst gelecek formda dizelim.
  6. 200 derece fırında yaklaşık 45dk üzeri düzgünce kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun.
Mangal Tadında Tavuk Kanat Ve But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,686Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt