Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi

Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi
0
28

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
mangal-icin-yumusacik-ve-lezzetli-et-marinesi.jpg

Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo dana yahut koyun eti
  • 3-4 diş sarımsak
  • 2-3 yemek kaşığı yoğurt
  • 2-3 yemek kaşığı beyaz sirke
  • 1 su bardağı süt
  • 1 tatlı kaşığı domates yahut biber salçası
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon(isteğe bağlı)
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Etleri dilerseniz kuş başı formunda yahut incecik doğrayabilirsiniz. (yaprak döner gibi).
  2. Etlerin üzerine tuz, pul biber, karabiber, kekik, rendelenmiş sarımsakları, yoğurt, süt, beyaz sirke(veya rastgele bir sirke), zeytinyağı, salça ek edip hepsini karıştıralım.
  3. 1 gece buzdolabında beklettikten sonra mangalda pişirelim.
Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt