
Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo dana yahut koyun eti
- 3-4 diş sarımsak
- 2-3 yemek kaşığı yoğurt
- 2-3 yemek kaşığı beyaz sirke
- 1 su bardağı süt
- 1 tatlı kaşığı domates yahut biber salçası
- Tuz
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı kimyon(isteğe bağlı)
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Mangal İçin Yumuşacık Ve Lezzetli Et Marinesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Etleri dilerseniz kuş başı formunda yahut incecik doğrayabilirsiniz. (yaprak döner gibi).
- Etlerin üzerine tuz, pul biber, karabiber, kekik, rendelenmiş sarımsakları, yoğurt, süt, beyaz sirke(veya rastgele bir sirke), zeytinyağı, salça ek edip hepsini karıştıralım.
- 1 gece buzdolabında beklettikten sonra mangalda pişirelim.