iltasyazilim
FD Üye
Mandalinalı Vişneli Tatlı Tarifi İçin Malzemeler Mandalinalısı için :
*2 su bardağı taze sıkılmış mandalina suyu
*1 su bardağı su
*1 yemek kaşığı irmik
*1 yemek kaşığı toz şeker
*1 paket vanilyalı puding
Vişnelisi için :
*2 su bardağı vişne suyu (dondurucudan çıkarıp kaynattığımızın veya hazır kutu vişne suyu )
*1 paket vanilyalı puding
*1 yemek kaşığı irmik
*1 yemek kaşığı toz şeker
*1 su bardağı su
Arası için :
*56 adet petibör bisküvi
*1 küçük kase iri kesilmiş ceviz
*Alt tabanı için 1 paket dankek çikolatalı rulo pasta
Süslemek için
*2 yemek kaşığı damla çikolata
*1 yemek kaşığı ince dövülmüş ceviz ve antep fıstığı
Mandalinalı Vişneli Tatlı Tarifi Yapılışı Mandalina için olan pelte malzemelerini tencereye koyun Koyu bir kıvamda pişirin kalıbı sudan geçirin Bu malzemeyi dökün 15 dk buzdolabında bekletip çıkarın Arasına bisküvileri koyun Ceviz serpin Diğer pişirdiğimiz vişneli pelteyi gezdirerek üzerine dökün Dankek rulo pastayı iki cm kalınlığında kesin vişneli peltenin üzerini dankeklerle kaplayın buzdolabında 1 gece bekletin kenarlarına bıçakla çizik atın Biraz yere tın tın vurun Servis tabağın üzerine koyun ters çevirin Süslemek için olan malzemelerle üzerini süsleyin Afiyet olsun
*2 su bardağı taze sıkılmış mandalina suyu
*1 su bardağı su
*1 yemek kaşığı irmik
*1 yemek kaşığı toz şeker
*1 paket vanilyalı puding
Vişnelisi için :
*2 su bardağı vişne suyu (dondurucudan çıkarıp kaynattığımızın veya hazır kutu vişne suyu )
*1 paket vanilyalı puding
*1 yemek kaşığı irmik
*1 yemek kaşığı toz şeker
*1 su bardağı su
Arası için :
*56 adet petibör bisküvi
*1 küçük kase iri kesilmiş ceviz
*Alt tabanı için 1 paket dankek çikolatalı rulo pasta
Süslemek için
*2 yemek kaşığı damla çikolata
*1 yemek kaşığı ince dövülmüş ceviz ve antep fıstığı
Mandalinalı Vişneli Tatlı Tarifi Yapılışı Mandalina için olan pelte malzemelerini tencereye koyun Koyu bir kıvamda pişirin kalıbı sudan geçirin Bu malzemeyi dökün 15 dk buzdolabında bekletip çıkarın Arasına bisküvileri koyun Ceviz serpin Diğer pişirdiğimiz vişneli pelteyi gezdirerek üzerine dökün Dankek rulo pastayı iki cm kalınlığında kesin vişneli peltenin üzerini dankeklerle kaplayın buzdolabında 1 gece bekletin kenarlarına bıçakla çizik atın Biraz yere tın tın vurun Servis tabağın üzerine koyun ters çevirin Süslemek için olan malzemelerle üzerini süsleyin Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.