Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Manavgat'taki Yangında Öldü Sanılıyordu: Alevlerin Arasından Çıkıp 3 Saat Dağda Yürümüş

Manavgat'taki Yangında Öldü Sanılıyordu: Alevlerin Arasından Çıkıp 3 Saat Dağda Yürümüş
0
48

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
s-b8f1b2f02b60f13599bd58d957e2da6665dde727.jpg

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, konutunun ziyan gördüğü yangında öldüğü sanılan kişinin, alevlerin ortasından çıkıp dağda 3 saat yürüyerek sağ kalmayı başardığı öğrenildi.

Dumandan etkilenmesi üzerine Manavgat Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan 68 yaşındaki Osman Korkmaz, başından geçenleri anlattı.

Hayatında birinci kez büyük bir yangını yaşadığını aktaran Korkmaz, hayatta kalma çabası verdiğini lisana getirdi.

Yangının akabinde herkesin bir uğraş içerisine girdiğini anlatan Korkmaz, alevlerin mahallesine uzak olmasına karşın çok süratli yayıldığını söz etti.

'Duman nedeniyle mahalleden çıkamadım, iki ateş ortasında kaldım'

Gece yarısından sonra alevlerin mahalleye ulaştığını tabir eden Korkmaz, şöyle konuştu:

"Gece yarısından sonra alevler mahalleye ulaştı. Ateş meskenleri sardı. Duman nedeniyle mahalleden çıkamadım, iki ateş ortasında kaldım. Bir gün evvel yanan bir toprağa kendimi sıkıntı attım. Dağdan dağa yaklaşık 3 saat yürüdüm. Asfalta denk geldim ve bir otomobil durdurdum. Onlar da sağ olsun, beni kardeşimin yanına götürdüler. Oradan da hastaneye geldim. Jandarma ve polis takımları beni arıyorlarmış, yanarak öldüğümü sanmışlar."

858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt